500 araçlık otopark yapımına başlandı

500 araçlık otopark yapımına başlandı

Osmaneli Fatih Camii, TOKİ, Zraat Bankası, Orman İşl. Müdürlüğü ve Tarım Kredi arasındaki alana büyük bir otopark (500 araçlık), yol yapımına ve çevre düzenlemesi yatırımına başlandı.

A+A-

Osmaneli Fatih Camii, TOKİ, Zraat Bankası, Orman İşl. Müdürlüğü ve Tarım Kredi arasındaki alana büyük bir otopark (500 araçlık), yol yapımına ve çevre düzenlemesi yatırımına başlandı. Yapılacak olan otoparkın özellikle pazarın kurulduğu Cuma günleri için trafikte büyük rahatlama sağlıyacak.

Başkan Münür Şahin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; ”Osmaneli de her yatırımımızı gelecek hedeflerimize uygun olarak kalıcı yapıyoruz. İlçemizin merkezinde oluşturmakta olduğumuz çarşı düzenlemesi ile ticari açıdan çok güzel bir ortam yaratıyoruz. İki hafta içinde belediyemiz ve Tayyare Meydanındaki tüm manavları Pazar’ın ilk sırasında oluşturmakta olduğumuz dükkânlara alıyoruz. Pazaryerimizde sürekli açık 10 manav olacak.

Aynı alandaki parkımızı yeniden düzenliyoruz. Çocuklar için oyun alanını genişletirken, çevresine özellikle kadın girişimciler ve belediyemiz altındaki esnafın yer alacağı çok güzel ve tarihi görünümde dükkânlar yapıyoruz. Çok şikâyet Aldığımız parktaki çay bahçesini küçük, butik ama tarihi Osmanlı kahvesine dönüştürüyoruz.

Devamında Tarihi Lefke Çarşısınıda Bebka Destekleriyle tamamladığımızda turizmde çok önemli bir değerimizi ortaya çıkarıyoruz. Balaban İlk Okulu önüne yaptığımız meydanla güzel bir görünüm kazandık. Balaban ilkokulu arkasında yeni yol açtık ve okula gelen araçlar İçin 30 araçlık otopark oluşturduk.

Balaban İlkokulundan E5’e inen yolu genişlettik. En az 40 araçlık alacak şekilde otopark ve yolun yapımına başladık. Osmaneli hedeflerine ulaşmak için hızla her alanda yatırımlara ve çalışmalara devam ediyoruz."

Bu haber toplam 22506 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.