İmzalar atıldı

İmzalar atıldı

Osmaneli Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

A+A-

Osmaneli Belediyesi ile Blediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Osmaneli Belediyemiz hizmetlerini sürekli arttırırken çalışanlarınada büyük değer veriyor. Belediyecilik gece gündüz demeden, bayramda, tatil gününde kısaca her an halka hizmet veren faaliyetleri içeriyor. İyi günde, kötü günde Belediyemiz, Başkanımız, Çalışanlarımız her zaman halkımızın yanında.

Osmaneli sürekli yatırımları, tesisleri, yöresel ürün üretme merkezleri, otelleri, spor tesisleri, parkları, spor tesisleri, iş makinaları, sağlık ve cenaze hizmetleri, mezbaha Tesisi, Arıtma Tesisi, Hayvan Barınağı, Hal Binası vb birçok tesisiyle halkımıza hizmet veriyor. Düğün Salonları, Resterasyonlar, Yol ve parke, Kanalizasyon, su, elektrik, ahşap atölyesi vb.tüm tesislerimizde çalışan ve bu ekiplere teknik, mali hizmetlerle destek olan mimar, mühendis, mali işler, insan kaynakları, hekim, tekniker vb değerli kardeşlerimizle 24 saat halkın hizmetindeyiz. İdari izin kullanmayıp halka 24 saat hizmeti sağlığına tercih eden bir ekibiz.

Osmaneli Belediyemizin en değerli kaynağı,"İNSAN KAYNAĞIMIZDIR".İnsan kaynağımız halkımıza hizmet için çalışırken onların haklarınıda korumak zorundayız. 2014 den bu yana bizimle aynı yolda yürüyen ve Osmaneli'ye hizmet aşkı ile gecesini gündüzüne katan çalışanlarımızla bugün toplu iş sözleşmesi imzaladık. Onların çalışmaları parayla ölçülemez ama bizlere düşen onları ve ailelerini korumak ve hizmetlerinin devamını sağlamak. Bu düşüncelerle yeni TİS çalışanlarımız için hayırlı olsun.

Belediye İş Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 22595 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.