Hürriyet Caddesi'nde 3 saatte 2 kaza

Hürriyet Caddesi'nde 3 saatte 2 kaza

Yıllardır araç parkının tek taraflı olması konusunda çalışma yapılacağı söylenen Hürriyet Caddesinde, bugüne kadar ne yazık ki hiçbir tedbir alınmadı.

A+A-

Market ve mağazaların bulunduğu bölgede, araçların da çift taraflı park etmeleri yüzünden daralan cadde de, 11 Eylül 2020 Cuma günü iki kza birden meydana geldi. Saat 12.30 sıralarında bir kamyonetin küçük bir çocuğa çarması ile meydana gelen ilk kazanın ardından, Saat 15.30 sıralarında yine kaza meydana geldi. İki aracın hafif şekilde çarpışması ile meydana gelen kazada ve öğlen Saat 12.30 sıralarında meydana gelen kazada yaralanma meydana gelmedi.

Hürriyet Caddesinde ikamet eden vatandaşlar, Hürriyet caddesinin Osmaneli trafiğini kaldırmadığını, özellikle ağır tonajlı araçlara başka bir istikametten yol verilmesini isteyerek, “Ayşe Göllü Camii’nin arkasından giden Sahil yolunun bir an önce açılması gerekmektedir. Ayrıca Hürriyet Caddesinde ki araç parkının da tek yönlü olması gerekmektedir. Bugünkü kazalar hafif şekilde atlatıldı, Allah korusun daha büyük kazalarda meydana gelebilir. Bu kazalar oluşmadan Hürriyet caddesine bir önlem alınmasını istiyoruz” dediler.


Bu haber toplam 24499 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum