MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

SEÇİMLER BİR KÜLTÜR FAALİYETİDİR

A+A-

TBMM Başkanı ve Ak Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın, İstanbul’a aday olduktan sonra TBMM başkanlığından istifa edip emteyeceği günblerdir konuşuluyor. Sayın Binali Yıldırım istifası ile ilgili bir açıklamasında, “Yerel seçimler siyasi bişr faaliyet değildir” deyiverdi. 
Yıllarca siyaset yaptım, İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı yaptım. Yaklaşık 20 yerel ve genel seçimde faaliyet gösterdim. Bu yaşıma kadar yaptıklarımı siyasi faaliyet zannediyordum. Meğer benim ilçe ve il başkanı olarak seçimlerde yaptığım siyasi bir faaliyet değilmiş. Düşündüm de benim yaptıklarım, spor faaliyetine mi? Kültür Faaliyetine mi? Ticari bir faaliyete mi?, yoksa mikrofonu elime alıp konuşmaya başladığımda müzikal bir faaliyete mi giriyor? Hala çözebilmiş değilim!!! 
CENNETE GİRMENİN YOLU
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ın Sivas’ta partisinin adayına oy isterken kullandığı sözler toplumun dikkatinden kaçmadı. Yılmaz, "Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek, yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacak diye düşünüyorum” dedi.
Kıyamette defterlerin dağıtıldığı günde Ak Parti’ye oy verenlerin defterlerine bakılmayacak. Defteri almaya gidenler, Ak Parti’ye verdikleri oy pusulasını görevli meleğe gösterdiklerine, doğrudan cennete. Demek ki İsmet Yılmaz’a göre Cennete girmek bu kadar basit. Vur Mührünü Ak Parti’ye, sorgusuz sualsiz doğrudan Cennete!!!
MÜZMİN MUHALEFET CHP
Tanıdığım ve bildiğim kadarıyla Osmaneli ilçemizde epeyce Şiir’le ilgilenen ve Şiir yazan arkadaşımız var. Gelen talep üzeriene de Osmanelili Şairlerimizin Şiirlerini haftada bir gün Gazetemzide yayınlamaya karar verdik. Bununla ilgili bir haber yaptık. Birçok kişi bu kararımızı olumlu karşılarken yalnız ca bir CHP’li arkadaş karşı çıkmış. Vallahi şimdi daha iyi anlıyorum bu CHP’nin yıllardır neden iktidar olamadığına. Hadi iktidarın her yaptığına karşı gelip muhalefet ediyorsunuz da. Yahu bir gazetede ki şiir köşesine de muhalefet edilmez ki!!!

 

Bu yazı toplam 2199 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum