HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA ETKİNLİK DÜZENLEYEN GURUP “HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”

A+A-

Bir gurup Osmaneli Gönüllülerinin 12 Ağustos 2018 Pazar günü Lösemili Çocuklar yararına düzenlediği etkinlik başarılı bir şekilde tamamlandı. 

losev.jpg
12 Ağustos Pazar günü Sakarya kenarında kurulan stantta çiğ börek yaparak satan Osmaneli Gönüllüleri, Lösemili çocuklar yararına düzenledikleri etkinlikte amaçlarına ulaştıklarını söylediler. 

losev2.jpg

Osmaneli Gönüllüleri gurubu düzenledikleri etkinlik ile ilgili olarak, “Bizler Lösemili çocuklarımız yararına bir etkinlik düzenlemeye karar vermiştik. Geçtiğimiz Pazar günü bu etkinliğimizi Osmanelili hemşehrilerimizin destekleriyle gerçekleştirmiş olduk.

yardim-kampanyasi-(3).jpg

Başta, bu etkinliği düzenlememizde bizlere izin veren Kaymakamımız Edip Çakıcı’ya, Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’e, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız’a, Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’ye, Dr. Nuri Karakurt’a ve etkinliği düzenlememizde bizlere her daim yardımcı olan Kaymakamlık Yazı İşleri Şefi Mustafa Kürek’e teşekkür ediyoruz.

yardim-kampanyasi-(2).jpg

Özellikle bizlere her konuda maddi manevi yardımcı olan Osmanelili esnaflarımıza ve etkinliğimize katılan tüm Osmanelili hemşehrilerimize de teşekkürü borç biliyoruz.  İnşallah bundan sonra böyle güzel etkinlikleri yine hep birlikte düzenleyerek, ihtiyaç sahiplerine faydalı olabiliriz.

yardim-kampanyasi-(1).jpg

Ülkemizin en büyük ihtiyacı olan birlik ve beraberliği Osmaneli ilçemizde sergileyen hemşehrilerimizden ve tüm yetkililerimizden Allah Razı Olsun” dediler. 

Bu haber toplam 2306 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum