YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

Osmaneli Belediyesi'nce her yıl düzenlenen Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü...

A+A-

Osmaneli Belediyesi'nce her yıl düzenlenen Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından desteklenen ve 1308 Osmaneli Belediye Sporun organize ettiği ve yürüttüğü yaz spor okulları sona erdi.

yaz-spor-okullari.jpg
Osmaneli Belediye spor kültürünü yaygınlaştırmak, spor bilincini geliştirmek amacıyla düzenlediği "Yaz Spor Okulları" 1308 Osmaneli Belediye Sporun değerli hocaları tarafından eğitimi sağlanan genç sporcular alt yapılarda Osmaneli’de sporun geleceğini oluşturuyor.

Yaz spor okullarının kapanış törenine katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “17 branşta faaliyet gösteren kulübümüz örnek bir altyapı kulübü olarak bölgemizde ve Türkiye’de takdir topluyor ve başarılarıyla milli sporcular yetiştirirken, elde ettiği şampiyonluklar ve başarılar ile ilçemizin de tanıtımını yapıyor.
1308 Osmaneli Belediye Spor ilçemizde tertip ettiği turnuvalarla Türkiye çapında organizasyonlar gerçekleştiriyor. 14-19 Ağustos Tarihleri arasında 2.'si gerçekleşecek olan TTF LEFKE CUP U15 Turnuvası'na süper lig takımlarımız katılıyor. 29 Ekimde ilçemiz yine Türkiye Satranç Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.
Osmaneli de her adımımızı planlı, programlı olarak hedeflerimize uygun atıyoruz. Hiç bir faaliyetimiz, hiç bir başarımız rastlantı değildir. Spor konusunda da hedeflerimizi bilimsel verilere, yaptığımız spor tesislerine, çok değerli hocalarımıza verdiğimiz değerin sonucu elde ediyoruz. Osmaneli her konuda birlik ve beraberlik içinde hedeflerine ilerliyor. Yaz spor okullarımıza gösterilen ilgi için ailelere, sporcularımıza, hocalarımıza, Ahmet Kaya ve Fikret Atapay olmak üzere yöneticilerimize ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz."dedi.

Bu haber toplam 3393 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.