3. YAŞIMIZA BASTIK

3. YAŞIMIZA BASTIK

12 Ağustos 2016 Cuma günü ilk baskımızı yaparak, Osmaneli’de bir ilki başarmış olmanın gururuyla, 2 yılımızı tamamlamış olduk. Bilecik’te...

A+A-

12 Ağustos 2016 Cuma günü ilk baskımızı yaparak, Osmaneli’de bir ilki başarmış olmanın gururuyla, 2 yılımızı tamamlamış olduk. 
Bilecik’te 27 yıldır yayın yapan Sakarya Gazetesinin de bağlı olduğu Erdallar Gurubu, Osmaneli ilçesinde de günlük bir gazeteyi yayına soktular. Osmaneli Haber Gazetesi, iki yıldan bu yana, siz değerli Osmanelililerin hizmetinde. Gazetemizin kurulduğu ilk günden bu yana alınmış olan tarafsız, objektif ve Hak’tan yana yayıncılığını sürdürmenin haklı gururunu, gazetemizin Sahibi Mehmet Erdal, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Editörlerimiz Ramazan Düz ve Tuğba Tırpan ile birlikte yaşamaktayız. 
Yayın hayatına başladığımız 12 Ağustos 2016 tarihi itibariyle, Osmaneli ilçemizde günlük yayın yapmanın, Osmaneli ile ilgili doğru, tarafsız ve objektif haberleri siz değerli abonelerimize ulaştırmanın gururuyla, gelecek günlere daha emin adımlarla yürümenin gayreti içerisindeyiz. 
Osmaneli’de 2 yıldan bu yana yapmış olduğumuz haberlerimiz ile birçok şeyin olumlu yönde değişmesine katkı vermenin huzuru ile yayın hayatımıza devam ediyoruz. 
Bundan 2 yıl önce bir bebek olarak dünyaya gelen OSMANELİ HABER GAZETESİ, siz değerli Osmanelili hemşehrilerimizin sahiplenmesi ve ilgisi ile her geçen gün daha da büyüyüp gelişmekte, Osmaneli’ye daha güzel hizmetlerde bulunmaya devam etmektedir. 
Yerelde Osmaneli Halkının yegâne haber alma aracı olan OSMANELİ HABER GAZETESİ, siz değerli Osmanelili hemşehrilerimizin ilgi ve alakasıyla yoluna emin adımlarla, tarafsız ve objektif habercilik anlayışı ile yürümeye devam edecektir. 
OSMANELİ HABER GAZETESİNİN Osmaneli ilçesinde bundan 2 yıl önce kurulmasını sağlayan, Erdallar Gurubu Başkanı Şadi Erdal’a, Erdallar Gurubu Yöneticisi Mücahid Erdal’a ve Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal’a, gazete çalışanları olarak teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de, 2 yıldır gazetemize sahip çıkan siz değerli okurlarımıza etmek istiyoruz. Sizler iyi ki varsınız. Sizler olduğu müddetçe OSMANELİ HABER GAZETESİ var olmaya devam edecektir. 


Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum