YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BÖLÜKBAŞI’DAN  BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BÖLÜKBAŞI’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Geçtiğimiz hafta içerisinde Osmaneli İlçesine Emniyet Müdürü olarak atanan Fatih Bölükbaşı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında...

A+A-

Geçtiğimiz hafta içerisinde Osmaneli İlçesine Emniyet Müdürü olarak atanan Fatih Bölükbaşı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle Sayın Müdürümüze ilçemize hoş geldiniz diyorum. Atanmış olduğu Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde başarılar diliyorum. Bölgemizin en güzel kentlerinden biri olan, doğasıyla, havasıyla, tarihiyle önemli değerlere sahip olan ilçemizde var olan huzuru devam ettirmek, daha yaşanabilir bir Osmaneli için el ele vererek çalışacağımızdan dolayı son derece mutluyum. Nazik ziyaretlerinden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Fatih Bölükbaşı’da da ziyarette yaptığı açıklamada, “Bu bölgenin yabancısı değilim. Bilecik’te ki görevimden Osmaneli ilçemize atanmış bulunmaktayım. Osmaneli ilçemiz her şeyiyle çok güzel bir kent. İnsanları çok samimi. Göreve başladığım günden bu yana insanlarının samimiyetini hissettim. İnşallah bu samimi ortamda daha huzurlu ve sakin bir kent olan Osmaneli ilçemizin bu özelliklerini hep birlikte devam ettireceğiz. Hem insanlarımızla, hem de kurumlarımızla el ele vererek Osmaneli ilçemiz için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 


Bu haber toplam 1895 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.