YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

9 Haziran tarihinde okulların kapanmasıyla birlikte başlayan yaz tatilinde, öğrencilerin daha aktif kalmalarını sağlamak amacıyla, Osmaneli Belediyesi yaz...

A+A-

9 Haziran tarihinde okulların kapanmasıyla birlikte başlayan yaz tatilinde, öğrencilerin daha aktif kalmalarını sağlamak amacıyla, Osmaneli Belediyesi yaz spor okullarını faaliyete geçirdi. Bu yıl önemli yeniliklerin yapıldığı yaz spor okullarına gidecek öğrenciler istedikleri takdirde Kur’an öğrenmek için kursa da gidebilecekler. Ayrıca yaz spor okullarına katılacak öğrencilere İli ve ilçeyi tanıtacak rehberlik eğitimleri de verilecek. 

19113529_1874508452765689_2008022441224389732_n.jpg
1308 Osmaneli Belediyespor kulübü bünyesinde açılacak olan yaz spor okullarında veliler çocuklarını istedikleri branşlara kayıt ettirebilecekler. Yaz spor okullarının açılması ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü başkanı ve aynı zamanda Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati kaba yaptığı açıklamada, “Her yıl yaz tatilinde öğrencilerimizi sporun içinde tutmak ve onların takım halinde, birlik ve beraberlik içinde hareket etme kabiliyetlerini arttırmak için "yaz spor Okulları”nı açıyoruz.
Bu yıl 03.Temmuz.2017 tarihinde başlayacağımız yaz spor okullarımıza Kayıtlar 12.Haziran.2017 Pazartesi günü başlıyor. Çok değerli spor hocalarımızla öğrencilerimize seçtikleri branşta eğitim verilecek.
Bu yıl iki yenilik yapıyoruz. İlki öğleden önce Diyanetle yaptığımız protokolle isteyen Öğrencilerimiz Kuran'ı Kerim öğrenebilecek. Öğleden sonrada spor eğitimlerini alabilecek. Diğer bir yenilik ise öğrencilerimize İlçemizi, ilimizi tanıtacak rehberlik eğitimleri verecek olmamız. Öğrencilerimize ilçemizin ve ilimizin tarihi yerlerini gezdirecek olmamız.
Bu yıl daha verimli geçmesi için Diyanet, Genclik Spor, Milli Eğitim ile işbirliğimizi artırdık. Osmaneli Belediyesinin Spor'daki kurumu"1308 Osmaneli Belediye Spor" ile çocuklarımıza güzel bir ortam yaratıyoruz.
Tüm velilerimizi çocuklarını "yaz spor okullarımıza" göndermelerini bekliyoruz.” dedi.


Bu haber toplam 1793 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.