YAZ SPOR OKULLARI FAALİYETE BAŞLADI

YAZ SPOR OKULLARI FAALİYETE BAŞLADI

Osmaneli Belediyesi çocuklar ve gençler için uyguladığı projelerle örnek olmaya devam ediyor.17 branşta faaliyet gösteren "1308 Osmaneli Belediye Spor,...

A+A-

Osmaneli Belediyesi çocuklar ve gençler için uyguladığı projelerle örnek olmaya devam ediyor.17 branşta faaliyet gösteren "1308 Osmaneli Belediye Spor, sporda çocuklara ve gençlere sahip çıkıyor.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Yaz spor okulları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;"Yaz spor okullarımız milli takımlar düzeyinde sporculuk yapmış değerli hocalarımız eşliğinde eğitim veriyor. Çok değerli hocalarımızın eşliğinde yaz spor okullarımıza yoğun ilgi var. Bu yılda hedefimiz 1.000 çocuğumuzu, gencimizi yaz boyunca Okullarımızda eğitmek. Okullarımızda ana hedefimiz, okullarımızdaki öğrencilerin tümüne Osmaneli tarihini, Osmaneli'nin tarihi ve kültürel varlıklarını öğretmek, onları ilçemize gelen turistlere rehberlik edebilecekleri bilgileri kazandırmaktır.
Mili Eğitim ve Ünivetsiteden değerli hocalarımızla öğrencilerimize örf, adet, gelenek, görenek, islâmiyet, güzel ahlak, sağlık, bireysel gelişim ve birçok faydalı bilgiyi vereceğiz. Özellikle Bilecik il ve ilçelerini tüm öğrencilerimize tanıtacağız ve gezdireceğiz. Tüm Belediyelerimizle işbirliği yapıp yaz spor okulu Öğrencilerine yaşadıkları il ve ilçeyi tanıtacağız. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi güzide takımlarımızın ilçemizde yapacakları turnuvada öğrencilerimizi geleceğin ünlü sporcuları ile buluşturacağız. Çok değerli milli eski Sporcularımızın yaz spor Okullarımızda öğrencilerimizle buluşmasını sağlayacağız.
Osmaneli Belediyesi yaz spor okullarımıza tüm Çocuklarımızı ve Gençlerimizi bekliyoruz. Osmaneli Belediyesi her konuda örnek projeler üretiyor ve başarı sağlıyor. Sporda da "1308 Osmaneli Belediye Spor" ile örnek bir alt yapı projesiyiz"dedi.

yaz-spor-okullari-faaliyete-basladi.jpg

 

Bu haber toplam 1307 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.