YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAKTIR

YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAKTIR

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ YAĞCI“YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAKTIR”

A+A-

24 Haziran seçimlerinde Bilecik’ten Ak Parti Milletvekili seçilen Selim Yağcı, Osmaneli’de yaşanan dolu afetinden zarar gören köyleri ziyaret etti.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, beraberinde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ve Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmettin Yoldaş, Osmaneli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serkan Diker ile birlikte, Gaziler, Yeşilçimen, Beşevler ve Çerkeşli köylerini ziyaret ederek, çiftçilere geçmiş olsun dedi.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı köylülerin dertlerini dinleyerek, “Hiç merak etmeyin, devletimizde hükümetimizde güçlüdür. Allah’tan gelen bu Dolu felaketinden dolayı hepinize geçmiş olsun diyorum. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcımız ile görüştüm. Tarım il ve ilçe müdürlüklerimiz zarar ziyan tespitlerine başladılar. Ortaya çıkacak zarar ziyan raporlarını Tarım bakanımıza sunacağım. Siz değerli çiftçilerimizin, alın terlerini toprağa akıtarak çalışan köylülerimizin zararları ile ilgili ne gerekiyorsa yaptırmaya çalışacağım. Sizlerin Ziraat Bankasına ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan kredi borçlarınızla ilgili yapılması gerekenleri Bakanlığımıza bizzat kendim götürüp çalışma yapacağım. Çok büyük bir alan dolu afetinden zarar görmüş. Bir iki günde yapılabilecek bir çalışma değil. Fakat Müdürlüğümüz en kısa zamanda zarar çalışmasını yapacaktır ve raporları çıkartacaktır. Tekrar hepinize geçmiş olsun. Allah başka afetlerden korusun” dedi.

Bu haber toplam 1948 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.