VOLEYBOLCU KIZLARDAN PEŞİ SIRA GALİBİYETLER

VOLEYBOLCU KIZLARDAN PEŞİ SIRA GALİBİYETLER

Bursa'da düzenlenen 2017-2018 sezonu Bölgesel Amatör Ligi turnuvasına katılan 1308 Osmaneli Belediyespor Kız Voleybol takımı, ilk maçını kazandı. Bursa'da...

A+A-

Bursa'da düzenlenen 2017-2018 sezonu Bölgesel Amatör Ligi turnuvasına katılan 1308 Osmaneli Belediyespor Kız Voleybol takımı, ilk maçını kazandı. Bursa'da 18-22 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın ilk gününde, 1308 Osmaneli Belediyespor Kız Voleybol takımı ilk maçını Bursa Orhangazi Belediyespor ile yaptı. 1308 Osmaneli Belediyesporr Kız Voleybol takımı, güzel bir maç çıkartarak rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti.

voleybolcu-kizlardan-pesi-sira-galibiyetler-(3).jpg

Turnuvadaki ikinci maçını Kütahya Emetspor ile yapan 1308 Osmaneli Belediyespor Kız Voleybol takımı, bu maçıtan da 3-0'lık galibiyetle ikide iki yaptı. Oynadığı iki maçı da kazanan Kız Voleybol takımı, gazetemizin yayına girdiği saatlerde turnuvanın en iddialı takımı olan Neova Bursa takımı ile karşılaşıyordu. Kız Voleybol takımı ile birlikte Bursa'da bulunan 1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı aynı zamanda Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ile yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde Başkan Kaba; "Başta takımımızın hocasına ve sporcu kızlarımıza çok teşekkür ediyorum. 1308 Osmaneli Belediyespor olarak birçok branşta olduğu gibi, Voleybolda da en iyi olmak için çalışıyoruz. Bu turnuvadan da başarı ile çıkarak, Voleybol 2. ligine çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

voleybolcu-kizlardan-pesi-sira-galibiyetler-(2).jpgvoleybolcu-kizlardan-pesi-sira-galibiyetler-(1).jpg

Bu haber toplam 1819 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.