ATLETLERİMİZ MİLLİ FORMA İÇİN YARIŞIYOR

ATLETLERİMİZ MİLLİ FORMA İÇİN YARIŞIYOR

Kurmuş olduğu alt yapılar ile, 17 Branşta, 500 sporcuyu eğiten ve yetiştiren 1308 Osmaneli Belediyespor, sporcu fabrikası olmaya devam ederken, Türkiye genelinde...

A+A-

Kurmuş olduğu alt yapılar ile, 17 Branşta, 500 sporcuyu eğiten ve yetiştiren 1308 Osmaneli Belediyespor, sporcu fabrikası olmaya devam ederken, Türkiye genelinde yapılan Turnuvalarda da Sadece Osmaneli'yi değil, Bilecik ilini de en iyi şekilde temsil ediyor.

İstanbul'da 19-23 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Turkcell U16 ve U18 Türkiye Salon Atletizm şampiyonasına 1308 Osmaneli Belediyespor 2 sporcu ile katılıyor.

3 adım uzun atlamada daha önce Türkiye 3.lüğü bulunan Zuhal Ülker ile Disk atmada Türkiye 1.liği ve Gülle atmada Türkiye 2.liği bulunan Recep Yasin Akdaş 1308 Osmaneli Belediyespor forması ile Osmaneli ilçesini temsil edcekler. Turnuvaya gitmeden önce Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i hocaları Sercan Ocak ile birlikte ziyaret eden sporcular, Başkan Şahin'e başarı sözü verdiler. Her iki sporcuda Başkana vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız, Kulüp Başkanımız bizlere sonsuz destekler sağlıyorlar. Bizlerde bu destekleri boşa çıkarmayacağız ve bu şampiyonadan madalya ile döneceğiz. 2024 Olimpik Milli Takım kampına giderek, hem kulübümüzü, hem ilçemizi hem de ilimizi Milli takım forması ile en iyi şekilde temsil edeceğiz" dediler. Sporcuların hocası Serkan Ocak'da; "Uzun zamandır bu şampiyonaya hazırlanıyoruz. Her iki sporcumuzda bu şampiyonadan madalya ile dönecek beden e moral gücüne sahipler" dedi. Başkan Şahin'de sporculara başarılar dileyerek, "Her zaman söylediğim gibi, Osmaneli ilçemizi bir sporcu fabrikası haline getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Amacımız Ülkemizi yurt içinde ve yurt dışında Milli Takım Forması ile en iyi şekilde temsil edecek sporcu kardeşlerimizi, evlatlarımızı yetiştirmektir. İleriki günler çok daha iyi olacaktır" dedi.

Bu haber toplam 1620 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.