VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN’DAN BOZÜYÜK OSB’YE İNCELEME

VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN’DAN BOZÜYÜK OSB’YE İNCELEME

Vali Tahir Büyükakın, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inceleme ve ziyaretlerde bulundu.Vali Büyükakın, Kaymakam Hasan Yaman ve İl Özel İdaresi...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Vali Büyükakın, Kaymakam Hasan Yaman ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ile birlikte Bozüyük OSB'de faaliyette bulunan Bilecik Demir Çelik fabrikasını ziyaret etti. Fabrikanın Genel Müdürü Muammer Bilgiç ile bir süre sohbet ettikten sonra birlikte demir imalatının yapıldığı tesisleri gezerek, bilgi aldı.
 Daha sonra doğal taş deseni ile üretim gerçekleştiren Decovita Seramik fabrikasını ziyaret eden Vali Büyükakın, burada Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Öztürk, Genel Müdür Ali Küçük ve Fabrika Müdürü Emin Tuğyan'dan ihracat ve iç piyasa üretimi hakkında bilgi alarak, tesiste incelemede bulundu. 
 Buradan Park-Cam fabrikasına geçen ve Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Küçükseyhan tarafından karşılanan Vali Büyükakın, üretim kapasitesi ve yatırımları hakkında bilgi aldı.
 Şişe ve cam imalatının yapıldığı tesislerin bölümlerini de gezen Vali Büyükakın, sanayi kuruluşlarının istihdamın yanı sıra il ekonomisine de katkıda bulunduğunu ifade etti. 
 Vali Büyükakın, daha sonra Bozüyük Sevgi Evleri Çocuk Destek Merkezini ziyaret ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ve Sevgi Evleri Destek Merkezi Müdürü Selcan Poyraz'dan çocukların durumları hakkında bilgi alarak, çocuklarla sohbet edip, çeşitli hediyeler verdi. 


Bu haber toplam 1834 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.