Vali Şentürk'ten Göksu Vadisi'nde inceleme

Vali Şentürk'ten Göksu Vadisi'nde inceleme

Vali Şentürk'ten Göksu Vadisi'nde inceleme

A+A-

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Osmaneli İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, İl Genel Meclis Üyesi Alper Karadağ ve Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem ile birlikte Düzmeşe Köyünde yağmurdan hasar gören Göksu vadisinde incelemelerde bulundular.

Bilecik Valisi Şentürk ve beraberindeki heyet Göksu Vadisinde selden zarar gören alanları incelerken 4 km nin üzerinde çamur yolu yürüyerek geçti. Özellikle selden kullanılamaz hale gelen su kanallarının onarımı için teknik ekip DSİ dende destek alarak onarıma başlayacak.

Vatandaşın taleplerini de dinleyen Vali Bilal Şentürk selden oluşan olumsuzlukların kaldırılması için Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi, DSİ Eskişehir Bölge Müdürlüğü, Osmaneli Belediyesi ile birlikte çalışmaların başladığını ifade etti. Bilecik Valisi Bilal Şentürk’e Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Kaymakam Yüksel Ünal ziyareti ve ilçeye ilgisi için teşekkür ettiler.

vali-senturkten-goksu-vadisinde-inceleme1.jpg

Bu haber toplam 1550 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.