Köylü pazarı ve mesire alanı kurulacak

Köylü pazarı ve mesire alanı kurulacak

Osmaneli’nde, Eskişehir-İstanbul bölünmüş yolu üzerinde mesire alanı ve köylü pazarı kurulması için çalışmalar başlatıldı.

A+A-

Osmaneli’nde, Eskişehir-İstanbul bölünmüş yolu üzerinde mesire alanı ve köylü pazarı kurulması için çalışmalar başlatıldı. İlçe turizmine ve çiftçilerine katkı sağlayacak proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Münür Şahin, “Bu yol üzerinden ekonomik olarak yararlanmak için her türlü çabayı belediye ve kurumlar olarak gösteriyoruz.” dedi.

Münür Şahin, projeye ilişkin bilgiler verdiği açıklamasının devamında, şunları kaydetti:

“Bursa Orman Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte çalıştığımız ‘Osmaneli Belediyesi Konaklamasız Mesire Alanı’ projemizi hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Büyük Yenice kavşağından ilçemiz girişine yakın bölgede İstanbul istikametine giden bölünmüş yola sınır 20.000 m2’lik Orman Bakanlığına ait alanda köylü pazarı, yöresel ürünler pazarı, kır kahvesi, kır Lokantası, oyun parkı, idari ofis, otopark, mescid, gözetleme kulesi vb detayları içeren konaklamasız mesire alanı için orman ve peyzaj mühendisleri ile çalışmaya başladık.

İlçemize, çiftçimize, turizme büyük değer katacak bir projeyi daha başlattık. Günde binlerce aracın geçtiği bölünmüş yolumuzda özellikle İstanbul’a giden araç ve yolculara hem dinlenme hem de yöresel ürün alma, yöresel lezzetleri tatma olanağı sunacağız. Gençlerimize de yeni iş olanağı yaratacak projeyi hızla ilçemize kazandıracağız. İstanbul tarafına seyahat edecek araçlarında yolcu alabileceği durakta bu projede yer alacak.” dedi. 

koylu-pazari-ve-mesire-alani-kurulacak1.jpg

Bu haber toplam 4901 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.