Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ dan, Osmaneli’ ye ziyaret

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ dan, Osmaneli’ ye ziyaret

Vali Dr. Kemal Kızılkaya Osmaneli ilçesine ziyarette bulundu.

A+A-

Vali Dr. Kemal Kızılkaya Osmaneli ilçesine ziyarette bulundu.

Öncelikle BŞEÜ Osmaneli Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü olarak hizmet veren, Osmaneli Belediyesi Osmanlı Yemekleri Araştırma ve Geliştirme Merkezi'nde incelemelerde bulunan Vali Dr. Kızılkaya ardından Osmaneli Muhtarlar Derneğine uğrayarak Dernek Başkanı Kasım Balcı ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti.
Geçtiğimiz günlerde makamında ağırladığı, Diyarbakır İli Hani ilçesinde 1992 yılında şehit olan Kemal Ay'ın annesi Şükriye Ay'ın evine, iade-i ziyarette bulunan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, arsından eski Ticaret Lisesi'si binasını beraberindeki heyetle birlikte inceledi. 
Buradan Osmaneli Meslek Yüksekokulu'na geçen Vali Dr. Kızılkaya, Yüksekokul Müdürü Ahmet Fevzi Savaş'tan kurum hakkında bilgi aldı.
Osmaneli'deki programına fabrika ziyaretleriyle devam eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya, ilçede faaliyet gösteren Akar Kırtasiye Fabrikası ve Ayde Aliminyum Fabrikası'na giderek üretimleri hakkında  yetkililerle görüştü.

Vali Dr. Kızılkaya, son olarak Çerkeşli Göleti'ndeki yapımı biten tesiste, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin  ile birlikte Osmanelili Muhtarların taleplerini dinledi.

osmaneli-ziyaret-ic.jpgomaneki-ziyaret-ic-1.jpgosmaneli-ziyaret-ic-2.jpgosmaneli-ziyaret-ic-3.jpg

Bu haber toplam 3853 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.