VALİ BÜYÜKAKIN MUHTARLARLA BULUŞTU

VALİ BÜYÜKAKIN MUHTARLARLA BULUŞTU

Vali Tahir Büyükakın, vatandaşlarla buluşma kapsamında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Büyükakın, İl Özel İdaresi'nde İl Genel...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, vatandaşlarla buluşma kapsamında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Büyükakın, İl Özel İdaresi'nde İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yusuf Arık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Mahalli İdareler İl Müdürü Hakkı Elmas, daire müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile köy ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda, aynı takımın oyuncuları olduklarını ve ortak noktalarının memlekete güzel hizmet etmek olduğunu söyledi. 

Yapılacak hizmetleri birlikte yapacaklarını ifade eden Vali Büyükakın, ''Hepimiz aynı gemide yaşıyoruz. Biraz sabırlı olacağız ve birbirimize anlayış göstereceğiz. Onu da başardığımız zaman daha hızlı bir şekilde meseleleri çözme imkanımız olacak. İşin planlama kısmına biraz daha özen göstermeliyiz. Acil ihtiyaçları el birliğiyle çözeceğiz. Uzun vadeli hizmetleri düşünmeliyiz. Birbirimizin işini kolaylaştırdığımız zaman kentin kısa sürede ayağa kalktığını göreceğiz. Birbirimizi doğru anladığımız da, kentin menfaatinin korunması ve faydası için ortak hareket ettiğimiz de daha güzel hizmetler olacak. Yeter ki, biz birlik olalım. Öncelikli yapılması gereken ne iş işe önce oradan başlayalım.'' diye konuştu. 

Vali Büyükakın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını halkın katılımıyla kutlamak istediklerini, muhtarlardan kutlamalara halkın katılımını sağlamalarını istedi. Muhtarlar da köy ve mahalleleri ile ilgili talep ve görüşlerini iletti.

Bu haber toplam 1513 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.