EDANUR KOÇ MİLLİ TAKIMDA

EDANUR KOÇ MİLLİ TAKIMDA

1308 Osmaneli Belediyespor’un başarılı Taekwondo sporcusu Edanur Koç Milli takıma seçildi.7-11 Eylül 2017 tarihleri arasında Samsun’da yapılan Türkiye...

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor’un başarılı Taekwondo sporcusu Edanur Koç Milli takıma seçildi.

7-11 Eylül 2017 tarihleri arasında Samsun’da yapılan Türkiye Gençler Şampiyonasında 3. Olarak Bronz madalya ile Osmaneli’ye dönen başarılı sporcu Edanur Koç, Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştı.

Konya’da düzenlenen Milli takım seçmelerinde başarılı maçlar çıkaran Edanur Koç, kilosunda birinci olarak Milli Takıma seçildi. Türkiye’yi ve Osmaneli’yi milli takım forması ile Avrupa şampiyonasında temsil edecek olan Edanur Koç, “Çok mutluyum. Milli takım formasını giymek rüyalarıma giriyordu. Bunu başardığım için Allah’a şükürler olsun. Hem Osmaneli’yi hem de Türkiye’yi milli takım forması altında Avrupa’da temsil edecek olmam benim için dünyanın en büyük mutluluğu ve guru kaynağı. Bugünlere gelmemde emekleri ve destekleri olan Başta Osmaneli Belediye Başkanım Münür Şahin’e, Kulüp Başkanım Hayati Kaba’ya, Hocam Mesur Düş’e ve Gençlik ve spor ilçe müdürü Şener Öner’e çok çok teşekkür ediyorum. Osmanelili büyüklerimden milli takım forması altında da benden dualarını esirgememelerini istiyorum” dedi. 

Bu haber toplam 3633 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.