UMRECİLER DUALARLA UĞURLANDI

UMRECİLER DUALARLA UĞURLANDI

Osmaneli'den Umre ziyaretine gidenler, dualarla uğurlandılar.Osmaneli ilçesinde bulunan Lefke Turizm sahibi Adem Ertuğrul vasıtasıyla 15 günlüğüne Umre...

A+A-

Osmaneli'den Umre ziyaretine gidenler, dualarla uğurlandılar.
Osmaneli ilçesinde bulunan Lefke Turizm sahibi Adem Ertuğrul vasıtasıyla 15 günlüğüne Umre ziyareti için kutsal topraklara giden vatandaşlar, Osmaneli Kapalaı Pazarından dualarla uğurlandılar. 

84a8bd62-55ae-44f9-8695-ff940bf3bda2.jpg

Lefke Turizmin sahibi Adem Ertuğrul, Umre ziyareti ile ilgili olarak, "Osmaneli, Bilecik ve Bozüyük ilçelerimizden toplam 35 kişiyi 15 günlüğüne Umre ziyaretine götürüyoruz. Bugün burada Umre ziyaretine gidecek olan vatandaşlarımızın yakınları ile vedalaşma törenini düzenledik. Öğlen namazı öncesinde Fatih camimizde Umreye gidenler için Mevlidi Şerif okuttuk. Umre ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecektir. Lefke Turizm olarak, umre ve hac kayıtlarımıza başlamış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın güzel bir umre ziyareti yapmaları, kutsal toprakları gönüllerince ziyaret etmeleri için her türlü hizmeti sunuyoruz. Allah Kazasız belasız gitmeyi nasip etsin. Hemşehrilerimizin Umre ziyaretlerini şimdiden kabul eylesin" dedi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in de uğurlama töreninde hazır bulunduğu kafilede bayan umrecilerin çokluğu dikkat çekti. 

42b27214-5d1c-4af2-9505-ea41c6d523b4.jpg

Bu haber toplam 1996 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.