GÜNÜN HER SAATİ DOLUP TAŞIYOR

GÜNÜN HER SAATİ DOLUP TAŞIYOR

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisleri, her hafta sonu öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerinin akınına uğruyor. Osmaneli...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisleri, her hafta sonu öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerinin akınına uğruyor. 
Osmaneli Belediyesi ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereğince, Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet içmeler tesislerinin hizmetlerinden, öğretmen ve öğrenciler, yüzde yirmibeş indirimli faydalanıyorlar. Şifalı suları, harika doğa güzellikleri arasında kahvaltı yapmak için, her hafta sonu, Bilecik merkezinden ve ilçelerinden öğretmen ve öğrenciler, içmeler tesislerine geliyorlar.

Yapılan protokol gereğince, hem güzel bir kahvaltı yapan, hem de içmeler tesislerini gezen öğretmen ve öğrenciler, "Bölgemize böyle güzel bir tesis kazandırdıkları için, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin beye teşekkür ediyoruz. Doğal güzellikler içerisinde hem güzel bir kahvaltı yapmış, hem de hoşça vakit geçirmiş oluyoruz. İçmeler tesislerine gelip görmeyenlerin bir an önce bu tesislere gelmelerini tavsiye ediyoruz" dediler. İçmeler tesisleri sorumlusu Musa Tatlı'da yaptığı bilgilendirmede, "Özellikle hafta sonları Milli Eğitim Camiamızdan çok gelen oluyor. Bunun haricinde, İstanbul, İzmit ve Adapazarı'ndan da daimi müşterilerimiz oluşmaya başladı. Tesislerimizde kahvaltının yanı sıra, yemek ve ızgara çeşitlerimize de ilgi hayli fazla oluyor. İçmeler tesislerimiz Osmaneli'nin önemli bri değeri haline gelmiş durumda" dedi. 

 

Bu haber toplam 6311 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.