TT Gelişim Okulu Birlik Ve Beraberlik Turnuvası Tamamlandı

TT Gelişim Okulu Birlik Ve Beraberlik Turnuvası Tamamlandı

TT Gelişim Okulu Birlik Ve Beraberlik Turnuvası tamamlandı.

A+A-

TT Gelişim Okulu Birlik Ve Beraberlik Turnuvası 15 Ocak Günü, 1308 Osmaneli Belediyespor , Bursaspor ve Eskişehir Futbol Eğitim Koleji katılımıyla Osmaneli İlçe Stadyumunda tamamlandı. U-12 U-13 Futbol Turnuvası heyecanlı dakikalara sahne olurken, izleyenler tarafından da ilgiyle karşılandı.

tt-ic.jpgtt-ic.jpg

TT Gelişim Okulu kurucusu Tarıkcan Turgut yaptığı açıklamada; TT Gelişim Okulu olarak sporcularımızı sadece spor kültürüyle yetiştirip, kötü alışkanlıklardan uzak tutmakla kalmıyoruz potansiyeli yüksek sporcularımız için elit bir grup kurarak bu gruptan müsabık takım ya da takımlar çıkarma gayreti içerisindeyiz. Gerçekten yüksek potansiyele sahip sporcularımız oldukça fazla ve modern eğitim modelimiz ile birlikte bu sporcular 3.5 ayda aşırı derecede iyi bir gelişim ivmesi yakaladılar. Bizde TT Gelişim Okulu olarak kurmuş olduğumuz bu müsabık takımımızı tecrübelendirmek adına bir turnuva organize etme amacı oluşturduk. Hemen iyi ilişkilere sahip olduğumuz Bursaspor Altyapı Bölge Koordinatörlerinden Çağatay SADEFOĞLU’na ulaşarak bu organizasyonumuzdan bahsettik. Bursaspor’la ilk teması kurup olumlu dönüşlerini aldıktan sonra hemen işe koyularak diğer takımlarımızla iletişime geçtik. Memleketimizin takımlarından olan 1308 Osmaneli Belediyespor’u ve Eskişehir Futbol Eğitim Koleji’ni davet ettik, davetimize icabet ettiler.

tt-ic-1.jpg

Şölen Havası İçlerimizi Isıttı

Tüm takımlar ile harka bir gün geçirdiklerini söyleyen Tarıkcan Turgut ‘‘15 Ocak günü U-12 ve U-13 kategorilerinden oluşan 2 turnuva gerçekleştirdik. Gün boyu hava durumu değişkenlik gösterdi güneşinden, yağmuruna, yağmurundan karına tüm gün içinde çeşitli hava koşullarıyla karşılaştık ama öyle bir ortam oluşturduk ki orada, ortamın sıcaklığı ve oluşan şölen havası içlerimizi ısıttı. Tüm takımlarımız ile birlikte harika bir gün geçirdik ve ilişkilerimizi kuvvetlendirdik. Turnuvalar sonunda şampiyon takımlarımıza kupalarını takdim ettik ve turnuvaya katılan tüm sporculara katılım madalyası hediye ettik’’ dedi.

tt-ic-4.jpg

Hedefimiz Bir Marka Haline Gelmek

Hedeflerinin bir marka haline gelmek olduğunu dile getiren Tarıkcan Turgut ‘‘Bu organizasyonu oluşturmamızdaki en büyük amacımız sporcularımıza müsabaka tecrübesi yaşatıp, memleketimiz için olumlu etkinlikler düzenlemekti. Bununla birlikte sonuç odaklı asla düşünmedik çünkü bu yaş gruplarında “Sonuç Odaklı” düşünceye asla yer yoktur! Önemli olan, geleceğimiz olan çocuklarımıza “Sosyalleşmek”, “Yardımlaşmak”, “Paylaşmak” gibi duyguları tattırmaktır. Çocuklarımıza, çocukluklarını yaşatmaktır. Ve biz bunu o gün başardık. Zaten turnuvanın ismini “TT GELİŞİM OKULU BİRLİK VE BERABERLİK TURNUVASI” koymamızın asıl sebebi bu düşüncelerimizdi. Bundan sonra her dönem bu ve bunun gibi organizasyonlarımızı düzenlemeye devam edeceğiz. Hedefimiz TT Gelişim Okulu’nu bir marka haline getirmektir’’ dedi.

tt-ic-5.jpg

İşimizi Aşkla Yapıyoruz

Marka olma yolunda ilerlemeye devam edeceklerini aktaran Turgut ‘‘ Dört Dörtlük bir turnuva organize ettiğimizi düşünüyorum. Kurulduğumuz günden bugüne tam 3.5 ay geçti. 3.5 ayda o kadar çok engellemeyle karşılaşıp sıkıntı çekerek o kadar çok çalıştık ki bu memlekete ne gibi farklılıklar getirileceğini gösterdik. İşimizi aşkla yapıyoruz, bu yüzden en iyi olma yolunda ilerliyoruz. TT Gelişim Okulu marka olma yolunda ilerlemeye emin adımlarla devam edecek.’’

tt-ic-2.jpg

Katkılarını Asla Unutmayacağız

Destek veren bütün herkese teşekkürlerini ileten Turgut ‘‘Düzenlemiş olduğumuz bu turnuvada bizlere desteğini esirgemeyen; Osmaneli Gençlerbirliği S.K Başkanı İsmail Kuzu’ya, Osmaneli Gençlerbirliği S.K Teknik Direktörü Gürkan Ekin ‘e, Tadım Döner ve Lokmatad sahibi Yunus Mazlum ‘a, Tayyare Lokantası sahibi Bülent Akcura ‘ya, Orfa Pastanesi ve Orfa Patisserie sahibi Faruk Gürbüz ‘e, Şenmar Market ortaklarından Ömer Faruk Şahin ‘e ve Deymen Gıda sahibi Abdullah Güngören ‘e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ülke sporu ve bu memleketin gençleri için yaptıkları katkıları asla unutmayacağız’’ ifadelerini kullandı.

tt-ic-3-001.jpgtt-ic-6.jpg

Bu haber toplam 3702 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.