TOYOTA SEVERLER OSMANELİ'DE BULUŞUYOR

TOYOTA SEVERLER OSMANELİ'DE BULUŞUYOR

Bilecik ve çevre illerde Toyota araç kullanan otomobil tutkunları 1 Mayıs'ta Osmaneli'de bir araya geliyorlar. Bilecik'te sosyal medyada örgütlenen Toyota...

A+A-

Bilecik ve çevre illerde Toyota araç kullanan otomobil tutkunları 1 Mayıs'ta Osmaneli'de bir araya geliyorlar. Bilecik'te sosyal medyada örgütlenen Toyota Team Bilecik 11 üyeleri Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü önünde toplanacaklar.

Toyota Team Bilecik 11 grubunun Yöneticileri Süleyman Turan ve Serdar Cingil; yeni kurduğumuz grubumuzun ilk etkinliğini Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü'nün nazik daveti üzerine Osmaneli'de gerçekleştireceğiz. Sakarya Nehri kenarında çaylarımızı yudumlarken tüm Toyota sever dostlarımızla bir araya gelerek kaynaşma toplantısı düzenleyeceğiz. Etkinliğimize katılan Toyota'cılara çeşitli sürprizlerimiz olacak. Osmaneli'de kısa bir şehir turunun ardından etkinliğimizi sonlandıracağız. Toyota severler olarak bundan sonra da etkinliklerimize devam edeceğiz. Tüm Toyota ve otomobil severleri 1 Mayıs akşamı aramızda görmekten mutluluk duyacağız." dedi.


Bu haber toplam 2053 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.