TİTİZ ÇALIŞMA İLE YAKALANDI

TİTİZ ÇALIŞMA İLE YAKALANDI

Bilecik'te hakkında 36 ayrı suçtan aranması olan ve 2016 yılında Açık Cezaevinden firar eden, yine en son Gölpazarı ilçesinde silahla tehdit, silahla...

A+A-

Bilecik'te hakkında 36 ayrı suçtan aranması olan ve 2016 yılında Açık Cezaevinden firar eden, yine en son Gölpazarı ilçesinde silahla tehdit, silahla adam öldürmeye teşebbüs suçlarını işleyen 'Suç makinesi' yakalandı. 
Alınan bilgilere göre; Bilecik Gölpazarı ilçesinde hakkında ayrı ayrı 36 suçtan araması olan ve 2016 yılında Açık Cezaevinden firar eden Aydemir Ağın (36) Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekiplerince yakalandı. Cezaevi firarisi Aydemir Ağın en son 22 Mart 2017 günü Gölpazarı'nda aralarında husumet olan Fikret U.'yu (52), İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir kahvehanede arkadaşlarıyla taş oyunu oynarken kahveye gelerek kısa namlulu pompalı tüfekle ateş ederek yaralamıştı. Bu olaydan sonra 4 aydır firarı olan Aydemir Ağın, Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce oluşturulan özel bir asayiş ekibi, yaklaşık 4 ay süreyle çevre illerde ve ilçelerde şahsın yakalanması için titizlikle çalışma başlattı. Bu çalışmalar sonucu Aydemir Ağın 25 Ağustos günü saat 17:00'da Gölpazarı'nda saklanmış olduğu evde yapılan operasyon sonucunda yakalanarak adli mercilere çıkarılmak üzere gö altına alındı.
Ev değil sanki cephanelik
Aydemir Ağın'ın saklandığı evde ekiplerinin yaptığı aramada, 1 adet pompalı tabir edilen tüfek, 1 adet tek kırma av tüfeği ve 1 adet 7.65 milimetre tabanca , av tüfeğine ait 5 adet fişek, tabancaya ait 7 adet MKE yapımı fişek şarjörü ile birlikte ele geçirildi.
Tutuklanarak cezaevine gönderildi
Aydemir Ağın Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bu sabah erken saatlerde Gölpazarı Adliyesine getirildi. Ağın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Göz kırptı
Adliye çıkışı İHA muhabirin "Pişman mısın?" sorusu üzerinde 36 ayrı suçtan aranan Aydemir Ağın göz kırparak sessiz kaldı. Ağın, polis aracına gidene kadar kameralara bakarak bir kaç daha göz kırptı. 


Bu haber toplam 4137 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.