TERÖRE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

TERÖRE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

FETÖ/PDY Terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminden ve Türkiye’nin Suriye’deki Fırat kalkanı operasyonun katılmasından ve Suriye’deki Işid,...

A+A-

FETÖ/PDY Terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminden ve Türkiye’nin Suriye’deki Fırat kalkanı operasyonun katılmasından ve Suriye’deki Işid, pyd, pkk gibi terör örgütlerine yaptığı operasyonlardan sonra, ülkemiz genelinde artan canlı bomba ve bombalama olaylarına toplumun her kesiminden tepkiler çığ gibi büyüyor. Sivil toplum kuruluşları, siyasiler ve belediye başkanları, yaptıkları açıklamalar ile terörü lanetliyor. İlimiz genelinde de Belediye başkanlarından peş peşe açıklamalar geliyor. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve 1308 Osmaneli Belediyespor kulübü başkanı ve aynı zamanda Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba birer açıklama yaptılar. 

HİÇ BİR TERÖR OLAYI ,”BÜYÜK GÜÇ TÜRKİYE KÜRESEL GÜÇ TÜRKİYE” HEDEFİNİ ENGELLEYEMEZ

img_9965-copy-(1)-(1).jpgOsmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul, Ortaköy’de bulunan eğlence kulübüne düzelenen terör saldırısına hakkında “Hiç bir terör olayı büyük güç Türkiye küresel güç Türkiye hedefiniz engelleyemez” dedi. Münür Şahin, mesajında “terör olayı,Türkiye’nin terörü kaynağında yok etme stratejisine bağlı olarak devam ettirdiği “Fırat Kalkanı Harekatının”başarısını önlemeye yöneliktir.” diye devam etti.ABD,AB ve Tüm emperyalist ülkelerin ve özelliklede ABD nin İslam Dünyasını,islam ülkelerini mezhep kavgaları ile kardeş kavgası içine sokmak,sonrası bu ülkeleri kendi belirleyeceği sınırlara göre küçük parçalara bölmek suretiyle etkisizleştirmek,kendi çıkarlarını korumak ve bu ülkelerin değerleri,zenginliklerini kendi ekonomik çıkarlarına göre kullanmak hedefine uygun hareket ettiğini artık hepimiz biliyoruz.
Özellikle ABD nin kendi ülkesinde 11.Eylül.2001 tarihinde ortaya koyduğu senaryo ile yarattığı intihar saldırıları ve sonrası “Dünya artık eskisi gibi olmayacak”söylemlemi ile algı oluşturdu. Kendi çıkarlarına göre kurmaya çalıştığı Dünya düzenini oluşturmak için Afganistan’dan başlıyarak islam ülkeleri içinde mezhep kavgalarını yarattı.Kendi yarattığı terör örgütlerini önce güçlendirip,sonrada bu terör örgütlerini ortadan kaldırmak senaryosu ile İslam Ülkelerini karıştırdı.Afganistan,Somali,Filistin,Libya,Irak,Mısır,Suriye ve islam ülkeleri üzerinde yarattığı mezhep ve kardeş kavgaları,bu ülkeleri işgal etti. Milyonlarca Müslümanın,insanın ölümlerine,ülkelerinden göç etmelerine sebebep oldu.Kimyasal silahla Müslümanların ölümlerine ses çıkarmadı.İslam ülkelerinde yarattığı kendıne yakın yönetmlerlerle emperyalist amaçlarını sürdürdü.
ABD ,AB ve diğer emperyalist ülkeler bir İslam ülkesi olan Türkiye’ninde bölünmesi için aynı oyunları ülkemiz içinde planladılar.Kürt milliyetçiliğini kullanarak Güneydoğuda ayrı bir Kürt devleti kurulmasını,hatta bu Kürt devletinn Irak,İran,Suriye Kürtleri ile Ortadoğuda yeni bir İsrail yaratılmasını planladılar.Türkiye’de bunlar planlanırken diğer İslam ülkelerinde kardeş kavgalarını iyice körükleyip,kendilerine yakın yöneticileri iş başına getirdiler.
ABD,AB ve diğer emperyalist ülkeler kendi hesaplarını yapmışlardı ancak.kainatı yaratan “Allah’ın” da bir hesabı olacağını düşünmediler.2002 yılından bu yana Türkiye’yi yöneten Ak Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye artık eski Türkiye değildi.Türkiye güçlenmiş,IMF baskısından kurtulmuş,kendi silahını kendi yapan Büyük Küresel Güç olmuştu.Türkiye eknomisi Dünyanın sayılı ekonomilerinden biri haline gelmişti.Tüm Türk Dünyasının,İslam Aleminin ve Ezilen Tüm Halkların umudu,destekçisi Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan vardı artık.
ABD,AB ve diğer emperyalist ülkeler Gittikçe güçlenen,İslam Dünyası üzerinde uyguladıkları politakalara direnen,Ortadoğuda yeni oluşacak sınrlara müdahele eden,masadada,sahadada bende varım diyen Türkiye ve onun Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti kadrolarını yok etmeliydiler.Bunun için FETÖ,DHKPC,PYD,PKK,DAEŞ ve ne kadar terör örgütü varsa ve Türkiye karşıtı kim varsa “Türkiye’nin düşmanı bizim dostumuzdur”diyerek Türkiye üzerinde tüm kartlarını oynamaya başladılar.17-25 aralık kumpasları,Gezi olayları,Türkiye’nin teröre destek veren ülke konumuna sokulması,15 temmuz darbe girişimi,Hendek savaşları,Çinle Uygur Türkleri sorunu yaratılmaya çalışılması,Rusya ile savaşa sokulmamız için uçak kırizi,Rus Büyükelçisinin öldürülmesi,Terörün tırmandırılması,Ekonomik kıriz yaratma girişimleri,Türkiyenin kredi notunun düşürülerek yatırım yapılamaz ülke ilan edilmesi girişimleri,Doların birden anormal yükseltilme çabaları,Türkiyenin büyümesine katkı sağlıyacak köprü,tüp geçit,nükleer santral,baraj,hes,kanal İstanbul,3.Havaalanı ve ne kadar büyük yatırım varsa engel olma çalışmaları ve kumpaslar.Allah bu şer odaklarının tüm hesaplarını bozdu.
Türkiye bütün bu girişimleri Allah’ın yardımı,Birlik ve beraberlik içinde Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkarak,Ak Parti Kadrolarına destek vererek aştı.Türkiye ülkesi içinde terör örgütlerine karşı mücadele ederken,strateji değişikliği yaparak “Terörü kaynağında kurutma” hedefiyle Suriye’de,Irak’ta yaptığı “Fırat Kalkanı” operasyonları ile büyük başarı elde etti.DAEŞ’i,PYD’yi,PKK’yı,FETÖ’yü ve tüm terör örgütlerini önce kuran sonrada,bunları kullanan,bu terör örgütlerini eğiten,silah veren,zaman zamanda bu terör örgütlerine karşıymış gibi mücadele veriyorum havasını yaratmaya çalışan ABD,AB ve Emperyalist ülkelerin maskesi artık iyice düştü.Türkiye bu örgütlere dersini vermeye başladı ve bugün Suriye’de, Irak’ta büyük başarılar elde etti.Türkiye artık Ortadoğuda sahada da ,masada da var.
Türk,Rus,İran işbirliğii ile Suriye’de Halep’ten Müslümanlar katliamdan kurtarıldı.Suriye’de ateşkes sağlandı,oyunar bozuldu.ABD,AB,Tüm emperyalist ülkelerin oyunları bozuldu.Hesaplar değişti,sınırla değişecek ama daha 90 yıl önce bu topraklarda olan Türkiye artık masada,sahada.Lozan,misakı Milli Sınırları gündemde.Serv Anlaşmasını arzu edenlere Türkiye dersini verdi.Artık hiçbir şey eskisi gibi değil.Milyonlarca Suriyeli Türkiye’nin oluştırduğu güvenl bölgeye,vatanlarına geçİş hazırlığında.Suriyeli gençlerin çoğunluğu Türkiye’nin eğitiği ve birlikte Suriyede operasyonlarda birlikte hareket ettiği Özgür Suriye Ordusunda vatanları için savaşıyor.
“Büyük güç büyük Türkiye “, “Küresel güç Türkiye” , “Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan” gerçeği artık hiçbir Terör Örgütünce,ABD,AB ve tüm emperyalist ülkelerce ve onların destekledikleri Terör olayları ile ,terör örgütleriyle engellenemeyecek.Terör belki hemen bitmeyecek ama artık hiçbir “Vatansever Türk “ mücadeleden vazgeçmeyecek.Şehadetti,Şehitliği en yüksek mertebe görüp bribriyle “şehadet şerbetini içmek için” yarışacak.
Kurduğu 16 Türk Devleti ile Dünyaya her dönemde lider olmuş biz Türkler,17.Türk Devleti ile yine Dünya Lideri,Küresel Güç Türkiye yolunda hedefimize ulaşacağız.İçimizdeki korkaklar,fitneciler bize tabi olarak,gelecekte en çok bizleri överek asalak olarak yine içimizde yaşamaya devam edecek.
İstanbul’daki terör olayında 2017 yılınının ilk saatlerinde şehit olan polisimize,terör kurbanlarına Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı,yaralılara Allah’tan şifalar diliyorum.Allah bize yeter. 

 

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI “ TERÖR SADECE BİR MİLLET VE ÜLKE İÇİN DEĞİL;
HERKES İÇİN TEHDİTTİR VE TEHLİKEDİR”

15774830_1326122727459573_4144548185622902873_o.jpgBilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul Ortaköy'de gerçekleştirilen terörist saldırı hakkında yaptığı açıklamada; ''Bugün artık bütün dünya ülkeleri ve milletlerinin şunu iyi bilmeleri gerekir ki terör, sadece bir millet ve ülke için değil; her millet ve dinden insanın canını yaktığı için tüm dünya devletlerinin teröre karşı ortak bir tavır takınmasının vaktidir'' dedi. ‘’Yeni yıla girdiğimiz ilk saatlerde terör yine kendine yakışan bir eylemde bulunarak, 1 polisimiz ile 40’a yakın insanın yaşamına son vermiştir’’ ifadesine yer veren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

‘’Bu hain, vahşi ve topyekun insanlık suçu niteliğindeki saldırıda yaşamını kaybedenler arasında vatandaşlarımız olduğu gibi yabancı uyruklu insanlar da bulunuyor. Yeni umut ve yeni heyecanlarla girmeyi arzuladığımız 2017’nin ilk saatlerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralıların bir an önce sağlıklarına kavuşmasını diliyorum. Bu saldırı, şunu gösterdi ki terör her zaman birçok ülke ve milleten olan insanın canını yakabilmektedir. Her zaman belirttiğimiz gibi terör ve terör eylemleri cinayet, katliam ve can yakmaktan besleniyor. Bu caniliğe karşı bütün dünyanın ortak bir duruşla karşı koyması ve masum canların yitirilmesine göz yummamaları gerekmektedir ve bütün terör ve terörist gruplara ülkemiz ve yöneticilerinin takındığı tavrı bütün dünya liderlerinin de samimi bir şekilde takınmalarının gerekliliği anlaşılmalıdır. Devlet ve liderlerinin olduğu gibi bütün dünya insanlarının da artık terörün iç yüzünü görmeleri ve buna karşı ortak bir düşüncede olmaları son derece önemlidir. Çünkü bu saldırı bütün insanlığa yapılmış bir saldırıdır.’’ 

BAYIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YAMAN “TERÖR EYLEMLERİNİ YAPANLAR MÜSLÜMAN OLAMAZLAR “

15193532_331370520580183_4480398581590108380_n.jpg2017 yılına girildiğinin üzerinden henüz bir buçuk saat geçmişken, İstanbul Ortaköy’de yapılan hain terör saldırısını lanetleyen Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ise “Bunlar Müslüman olamazlar” dedi.  

Yeni yıl yeni umutlara yelken açarken, haince ve alçakça yapılan saldırılarla hiçbir şeyden haberi olmayan, sadece birkaç saatliğine eğlenmeye gelen masum vatandaşlarımızı hedef almıştır. Bizler karıncayı incitmekten korkarken, hain saldırılarda insanlarımızın canlarını almaktan bir nebze olsun çekinmeyenler Müslüman olamazlar. Bu saldırıları düzenleyenleri Allah (CC) KAHHAR ismiyle kahretsin. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür, bunu da hiçbir kuvvet bozamayacaktır. Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ BAŞKANI VE OSMANELİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ KABA " EMPERYALİZMİN TAŞERONLARI VE YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİÜLKEMİZDE GİRİŞTİKLERİ BU HAİNCE EYLEMLERİNDEN BİR SONUÇ ALAMAYACAKLAR"

hayati-kaba.jpg“2016 yılını geride bırakıp, 2017 yılına girdiğimiz saatlerde İstanbul Ortaköy’de yaşanan terör saldırısını lanetliyor ve kınıyorum. Son aylarda ülkemiz genelinde, Polislerimize, Askerlerimize ve Sivil vatandaşlarımıza yönelik Terör saldırıları olduğunca artmış bulunmaktadır. Bu saldırılar her ne kadar Devletimizi güçsüz hale getirmek, milletimizin birlik ve beraberliğini yok etmek için yapılsa da tam tersi bir etki ile, Türk Milletinin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmekte, Devletimizi daha da güçlü kılmaktadır. Emperyalizmin taşeronları ve yerli işbirlikçileri ülkemizde giriştikleri bu haince eylemlerinden bir sonuç alamayacaklardır. Binlerce yıllık Devlet geleneğimizi, On binlerce yıllık Türklük adı altındaki kardeşliğimizi asla parçalayamayacaklar, Türk Milletinden eninde sonunda hak ettikleri silleyi yiyeceklerdir. Ülkemizin güçlenmesini, milletimizin birlik ve beraberliğini çekemeyen şer güçler ve onların taşeron terör örgütleri, Türk milletinin feraseti, basireti, sabrı ve cesareti karşısında yenilmeye ve yok olmaya mahkûmdurlar. İstanbul Ortaköy’de yaşanan terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Milletimize bir kez daha baş sağlığı diliyorum” dedi. 

Bu haber toplam 1708 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.