AK PARTİ OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ HAKAN ÖZKAN “KÖYLÜMÜZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

AK PARTİ OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ HAKAN ÖZKAN “KÖYLÜMÜZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan, yılın son gününde de boş durmayarak, kar mücadelesi yapan ekipleri ziyaret etti. Yılın son...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan, yılın son gününde de boş durmayarak, kar mücadelesi yapan ekipleri ziyaret etti. 
Yılın son gününde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca ve Belediye yöneticilerinden Ahmet Kaya ile birlikte Ağlan, Sarıyazı, Çiftlik, Avdan, Dereköy, Orhaniye ve Düzmeşe köylerinde köy yollarını kardan temizleyen İl Özel idaresi ve Osmaneli Belediyesi ekiplerini ziyaret ederek, kolay gelsin dedi . Çalışmaları yerinde takip eden İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan, “yılın bu son gününde yoğun kar yağışı olan köylerimizden bazılarının yolları kapandı. İl Özel idaresi ve Osmaneli Belediyesi ekiplerini bu bölgelere sevk ederek köy yollarının açılmasını sağladık. Bizlerde Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız ile birlikte, köy yollarını kardan temizleyen arkadaşlarımıza kolay gelsin demek için onları ziyaret ettik. Yılbaşı gecesinde herkes evinde çoluk çocuğu ile vakit geçirirken, bu arkadaşlarımız, milletimiz mağdur olmasın diye gece gündüz çalışıyorlar. Allah onlardan razı olsun. Ayrıca köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla sohbet etme imkânını bulduk. Bizlere gösterdikleri ilgilerinden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz. 2016 yılında olduğu gibi, 2017 yılında da köyüyle, şehriyle Osmaneli’mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Özellikle yaz kış, gece gündüz demeden çalışan ve üreten köylü hemşerilerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Bizlerin karnımızın doymasını onlar sağlıyorlar. Köylülerimiz hiçbir konuda mağdur etmeyeceğiz” dedi. 


Bu haber toplam 1718 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.