Söğüt İlk Beşe Girecek

Söğüt İlk Beşe Girecek

Covit 19 ile verdiğimiz amansız mücadele nedeniyle yaşadığımız zorlu süreç içerisinde diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’imizin Söğüt ilçesinden gelen dünyanın sayılı altın rezervleri arasında ilk 5'e girecek maden sahası haberi ile milletimizin

A+A-

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılı öncesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milli ekonomi hassasiyeti çerçevesinde milli imkânlarla milli ekonomimize kazandırılacak olan bu altın rezervi 6 milyar dolarlık ekonomik potansiyeli Türkiye’mize oluşturacağı istihdam ile Bilecik ve Söğüt ekonomimize ciddi katkı sağlayacak.

Anadolu topraklarına birlik beraberliği getiren Osmanlının, kurucu Başkenti Bilecik ve Söğüt’ümüzün mümbit topraklarından 2023 hedeflerine giderken bulunan Altın rezervi vesilesiyle bereket fışkırmasının müjdesini TBMM’nin 100. Yıl milletvekillerinden birisi olarak bu müjdeyi vermenin onurunu yaşıyorum.

Türkiye’mize ve şehrimize maden sahasındaki varlığın müjdesini vermemize vesile olan hemşerilerimiz; Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı önceki dönem Bilecik Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz ve Merkez Birliği başkanı Köksal Kacır ile tüm çalışma arkadaşlarına tebrik ve teşekkür ediyorum.

Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

Bu haber toplam 23070 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.