LEFKE ET MARKETTEN İKİ TAKIMADA JEST

LEFKE ET MARKETTEN İKİ TAKIMADA JEST

 HAFTA SONU OYNANAN OSMANELİ DERBİSİ DOSTÇA BİTTİLEFKE ET MARKETTEN İKİ TAKIMADA JESTAmatör olarak spor yapmak çok zordur. Hele hele ilçe ve beldelerde...

A+A-

 

HAFTA SONU OYNANAN OSMANELİ DERBİSİ DOSTÇA BİTTİ

LEFKE ET MARKETTEN İKİ TAKIMADA JEST

Amatör olarak spor yapmak çok zordur. Hele hele ilçe ve beldelerde amatör olarak futbol oynamak, futbol takımını idare etmek daha da zordur. Amatör futbol takımlarına yerel yönetimlerden veya ilçe ve belde esnafından destek yoksa o futbol takımlarının yaşaması çok zordur. Belki günlük başarılar gelir fakat uzun süreli başarı veya devamlılık sağlanamaz.

Osmaneli ilçemizde de iki amatör futbol takımımız var. 1308 Osmaneli Belediyespor ve Osmaneli Gençlerbirliği. Bu iki takımımız da yer alan futbolcuların %99’u Osmaneli’nin çocukları. Her iki takım da kendi yağları ile kavrulmaya çalışıyorlar. Belediye Başkanı Münür Şahin, elinden geldiğince bu takımlara destek olmaya çalışıyor. Fakat o da Kanunların el verdiği çerçevede. Osmaneli ilçemizin takımları yıllardır Bilecik 1. Amatör kümede, tabiri caizse kafaya oynuyorlar. 1308 Osmaneli Belediyespor Bal ligine kadar çıktı fakat çok uzun süre barınamadan geriye döndü.

Osmaneli takımlarımızın geçtiğimiz Cumartesi günü maçları vardı. Ligin 7. Haftasında Osmaneli Derbisini oynadılar. Çok güzel bir maç olmasıyla beraber, hem yöneticilerin, hem hocaların, hem de futbolcuların sağduyuları maçın dostça, kardeşçe geçmesini sağladı ve maçın sonunda kazanan Osmaneli oldu. Maç sonunda Osmaneli esnaflarından Lefke Et Marketin sahipleri her iki takımada yemek verdiler.  Futbolcular hep birlikte yemek yediler, muhabbet ettiler. Çok güzel bir ortam oluştu. Lefke Et Marketin yapmış olduğu jest te çok güzeldi. Osmaneli, eğer futbolda başarı istiyorsa, daha üst liglerde bu iki takımdan birisini görmek istiyorsa, hep birlikte bu takımlara sahip çıkmalı. Esnaflar, Osmaneli’de bulunan Fabrikalar ve Osmaneli’de yaşayan herkes maddi manevi bu takımlara destek olmalı. Olmalı ki, zor şartlar altında futbol oynayan Osmaneli’nin çocukları da arkalarında destekleri olduğunu hissederek, sahada rakipleriyle daha iyi mücadele edebilmeli.

Eğer BAL liginde, 3. Ligde Osmaneli ismi de olsun deniyorsa, hep birlikte el ele bu takımlara sahip çıkıp, maddi manevi destek olalım. 

lefke-et.jpglefke-et-2.jpg

Bu haber toplam 5473 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.