ŞEHİTLERİMİZİN RUHU İÇİN

ŞEHİTLERİMİZİN RUHU İÇİN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik' günü dolayısıyla çeşitli branşlarda spor müsabakaları düzenlendi. Gazetemiz...

A+A-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik' günü dolayısıyla çeşitli branşlarda spor müsabakaları düzenlendi. 

Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal’ın Oğlu Bahadır Erdal’ın da yarıştığı müsabakalarda, podyuma çıkan halterciler, kaldırışlarını şehitlerimiz için yaptı. Kapalı Yüzme Havuzu Halter Salonu'nda gerçekleşen müsabakalara sporcuların yanı sıra ailelerde geniş katılım sağladı. Bilecik Belediyesi Halter Branşı Sporcuları yaptıkları kaldırışlarla göz doldururken, dereceye girenler ödüllendirildi. 

Halter müsabakalarında erkekler kategorisinde, Bilecik Belediyesi Halter Branşı Sporcuları Ahmet Barış Öztürk, Muhammed Enes Yıldırım, Bahadır Erdal ve Utku Açıkgöz dereceye girdi. Bayanlar kategorisinde ise yine Bilecik Belediyesi Halter Branşı Sporcuları Zeynep Çankaya, Esra Gürol ve Edanur Kovacı ile Osmaneli Belediyesi Halter Branşı Sporcuları Sudenaz Özlek ve İrem Sökmez dereceye giren isimler oldu. 

Dereceye giren sporculara aileleri tarafından ödülleri takdim edildi. 

3-259.jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke, müsabakaların ardından yaptığı değerlendirmede, sporcuların bu kez çok daha anlamlı bir kaldırış gerçekleştirdiklerini belirtti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla podyuma çıkan sporcuların hepsini tebrik eden Caner Özteke, organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'a teşekkür etti. Ailelerin sporculara verdikleri desteğin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Özteke, çocuklarını yalnız bırakmayarak müsabakaları takip eden velileri kutladı. Özteke ayrıca Bilecik Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya halter branşına verdiği desteklerden ötürü şükranlarını iletti. 

2-348.jpg

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen halter müsabakalarını oğlu da halterci olan Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Yılmaz Durmuş, Osmaneli Belediyesi Halter Antrenörü Asiye İpek'te eşlik etti. 

 

Bu haber toplam 1990 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.