SAYENİZDE MUHALEFETİN SESİNİ DAHA İYİ DUYURACAĞIZ.

SAYENİZDE MUHALEFETİN SESİNİ DAHA İYİ DUYURACAĞIZ.

CHP OSMANELİ İLÇE BAŞKANI ÜSTÜNSAYENİZDE MUHALEFETİN SESİNİ DAHA İYİ DUYURACAĞIZ.

A+A-

CHP Osmaneli ilçe başkanı Faik Üstün, ilçe başkan yardımcıları Tahsin Temel, Mehmet Semerci ve Osmaneli CHP Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Nusret Dinçer gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Gazetemizde yazı işleri müdürümüz Mehmet Erdem tarafından karşılanan CHP heyeti, Osmaneli ilçesinde günlük bir gazetenin yayın hayatına geçmesinin en çok muhalefet olarak kendilerini memnun ettiğini dile getirdiler. CHP Osmaneli ilçe başkanı Faik Üstün ziyarette, Osmaneli Haber gazetesi ilçemize hayırlı olsun. Siyasetle uğraşan bizlerin yıllardır en çok eksikliğini hissettiğimiz şey ilçemizde günlük bir gazetenin olmayışı idi. Muhalefetin sesini duyurmak için yaptığımız basın açıklamalarını Bilecik’e göndermek zorunda kalıyorduk. Bundan sonra böyle sıkıntılarımız olmayacak. Muhalefet görevimizi daha iyi yerine getirip, halkımızın sesini sizlerin aracılığınızla daha iyi duyuracağız. Gazetenizin Osmaneli ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Osmaneli CHP belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Nusret Dinçer’de ziyarette yaptığı konuşmada, “Osmaneli olarak hala çok büyük eksikliklerimiz var.  En başta da Osmaneli Organize Sanayi bölgesindeki problemlerin çözülmesi gerekiyor. Zamanında birilerine tahsis edilen arsalara hala bir çivi çakılmadı. Bu arsalarla ilgili problemlerin bir an önce halledilerek, buraya gelecek yatırımcılara verilmesi gerekiyor. Osmaneli ilçemizin büyüyüp gelişmesi, gelecek sanayi kuruluşlarına bağlıdır. Osmaneli ilçemizin ekonomik durumu hala kötüdür. Vatandaşlarımıza, özellikle gençlerimize istihdam alanları açılmalıdır. Organize Sanayi bölgesinin atıl durumda olmasının yanı sıra ilçemizde bulunan bazı fabrikalarında kapanacak olmasını haber alıyoruz. Bunlara da bir çare bulunması gerekiyor. Belediye meclis üyesi olarak en büyük sıkıntılarımızdan birisinin de halen belediye meclis toplantılarımızı yapabileceğimiz sağlık bir toplantı salonumuzun olmayışıdır. Belediye başkanının makam odasında meclis toplantılarını yapmak zorunda kalıyoruz” dedi.

Gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’de CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her rejimde iktidar vardır. Fakat yalnızca demokrasilerde muhalefet vardır. Demokrasilerin olmazsa olmazı olan bir muhalefet partisi başkan ve yöneticilerinin bizleri ziyaret etmesi bizleri ayrıca memnun etmiştir. Osmaneli Haber gazetesi olarak, tarafsız ve objektif habercilik anlayışı ile ve daima halkımızın sesine kulak verici yayınlarımızla, Osmaneli ilçemize bir ayrıcalık sunacağımızı umut ediyorum. Osmaneli ilçemizde ilk olan gazetemizin, siz değerli siyasetçilerin ve Osmanelili hemşerilerimizin de destekleriyle uzun yıllar ilçemize hizmet edeceğini, Osmaneli’nin kalkınmasında öncü kuruluşlardan biri olacağını belirterek, ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 2292 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.