Kurbanlarımız kardeşlik için

Kurbanlarımız kardeşlik için

  Türkiye Diyanet Vakfı her yıl olduğu gibi bu yılki Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın kurban kesimlerine yardımcı oluyor.Türkiye Diyanet...

A+A-

 

 

Türkiye Diyanet Vakfı her yıl olduğu gibi bu yılki Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın kurban kesimlerine yardımcı oluyor.

Türkiye Diyanet Vakfı 1000 Şubesi ile Türkiye’de ve 135 ülkede 41 yıldır İslâm’a ve insanlığa hizmet veriyor. Kurbanlarını vekalet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayan Diyanet Vakfı yetkilileri “Bu güne kadar ülkemizin yanı sıra Asya’dan Afrika’ya, Balkanlardan Orta Asya’ya, Haiti’den Filipinler’e, Filistin’den Arakan’a kadar geniş bir coğrafyada mağdur ve mazlumların yanında olduk 2015 yılında kurban programında vakfımıza emanet edilen 180,035 kurbanı, Türkiye’de 195 il ve ilçede, 104 ülkenin 469 bölgesinde keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık” denildi.

Vekalet yolu ile kurbanlarını kestirecek olan vatandaşların yurt içinde 690TL, yurt dışında 500 TL kurban bedeli ödeyecekleri, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla kurbanlarını kestirmek isteyenlerin Osmaneli İlçe Müftülüğüne, cami görevlilerine, PTT iş yerlerine ve bankalara müracaat ederek kurban paralarını yatırıp makbuzlarını alabilecekleri vurgulandı. Kurban müracaatlarını yapan vatandaşların Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, kurbanın nerede kesildiği, kimlere dağıtıldığı an be an mesaj yolu ile iletilip bilgilendireceği açıklandı. (Mehmet ERDEM)

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.