PUAN FARKINI AÇTI

PUAN FARKINI AÇTI

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginin 13. Hafta maçları, Cumartesi ve Pazar günü oynanarak tamamlandı. Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin lideri...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginin 13. Hafta maçları, Cumartesi ve Pazar günü oynanarak tamamlandı. 
Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin lideri 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecikspor ile aradaki puan farkını açmaya başladı. Ligin 13. Haftasında Bozüyük İçköyspor ile karşılaşan Lider 1308, kendi evinde ve seyircisi önünde oynadığı maçı Ahmet Kelemcioğlu’nun 58. Dakikada attığı gol ile 1-0 kazanarak puanını 36’ya çıkardı.

Liderin 2 puan gerisinde 2 sırada bulunan Bilecikspor ise, kendi saha ve seyircisi önünde Kırmızı kartların havada uçuştuğu maçta Gölpazarı Belediyespor’a 1-0 yenilerek, liderin 5 puan gerisinde kaldı. 1308 Osmaneli Belediyespor Şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı eline geçirirken, şampiyonluğun bir diğer adayı olan Bilecikspor ise şampiyonluk yolunda hiç beklemediği bu mağlubiyetle büyük bir yara aldı. 
Osmaneli’nin futboldaki diğer temsilcisi Osmaneli Gençlerbirliği ise Bilecik deplasmanında 1299 Bilecik Kulübünü 3-2 yenerek, Bilecik’ten 3 altın puan çıkardı. Osmaneli Gençlerbirliği bu galibiyetle puanını 15’e yükseltirken, bir basamak yukarıya çıkarak 9. Sıraya geldi. Bilecik 1. Amatör küme futbol liginin en oturmuş, en güzel futbol oynayan takımlarından biri olan Yeşilyurtspor ise Pazaryeri deplasmanında Pazaryerispor’u 4-2 yenerek puanını 31’e yükseltti. Yeşilyurtspor ile Bilecikspor arasında 1 puanlık bir fark kaldı.
Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin ilk yarısı 13. Haftada oynanan maçlar ile sona erdi. Ligin ikinci yarısı Ocak ayının ilk haftasına başlayacak. 

puan-farkini-acti.jpg

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.