BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ

BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ

Bilecik 1. Amatör Kümede şampiyonluğa oynayan ve Lider 1308 Osmaneli Belediyespor’un 5 puan gerisinde kalan Bilecikspor, ligin ilk yarısının son maçında,...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Kümede şampiyonluğa oynayan ve Lider 1308 Osmaneli Belediyespor’un 5 puan gerisinde kalan Bilecikspor, ligin ilk yarısının son maçında, kendi saha ve seyircisi önünde Gölpazarı Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Bilecikspor’lu 4 futbolcuya kırmızı kartın çıktığı maçtan sonra Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 
Başkan Dilek yaptığı açıklamasında; “Göreve geldiğimiz günden beri Bilecikspor ‘u polemiklerden uzak tutmaya, Futbolun bir spor olduğunu sporun Barış kardeşlik olduğunu dilimizden düşürmedik ve oyuncu gurubumuzu bu söylemlerimize uyumlu kardeşlerimizden seçtik. Kazandığımız maçlardan sonra bile bırakın boy boy basında maçın skoru ile alakalı demeçler vermek yerine maç skorlarını bile paylaşamamaya özen gösterdik ki rakiplerimizi rencide etmemek adına. Kaybettiğimiz yâda berabere biten maçlardan sonra misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık, en ufak olaya müsaade etmedik. Kulübümüzün hep marka değerini yükseltmeye çalıştık. Kaybetmek dünyanın sonu asla değildi bizim için. Ancak bu kadar bariz hakkımızın yendiği sezon başından beri tek bir kırmızı kartı olmayan takımımın bu kadar haysiyetsizce hakkının yenmesine karşı bizimde söyleyecek 2 sözümüzün hakkımız olduğunu düşünüyorum. Hakem arkadaşlarım ne kadar zor şartlar altında görev yaptığını biliyorum ancak bugünkü maçımızın hakeminin Bugüne kadar tek kırmızı kartı olmayan takımımın 4 kırmızı kart gösteren ve maçımızı katleden Bilecikspor’un her maçında aynı tavrı gösteren hakem triosuna bu işlerin biz yaptık ettik bittikle olmayacağını bilmelerini isterim.Gerekli hukuksal zeminlerde bunların hesabını soracağız kimsenin şüphesi olmasın.Gölpazarı Belediyespor’u da mücadelelerinden ve galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.


Bu haber toplam 2282 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.