“PARTİMİZDE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR”

“PARTİMİZDE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR”

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetemizi ziyaret eden...

A+A-

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
Gazetemizi ziyaret eden CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, “2019 yılının Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimlere CHP Osmaneli ilçe örgütü olarak hazırlık çalışmalarına başladık. CHP’den aday olmak isteyen herkese kapımız açıktır. Seçimlerden başarılı çıkmak için örgüt olarak kenetlenmiş durumdayız. Adayımız kim olursa olsun, onun arkasında CHP Osmaneli örgütü olarak birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yapacağız. Partimizce alınan karar gereği, 1 Ekim 2018 ile 12 Ekim 2018 tarihleri arasında Parti örgütümüzde yönetici olanların aday adaylığı için istifa etmeleri gerekmektedir. 1 Ekim 2018 ile 19 Ekim 2018 tarihleri arasında da ilçe başkanlığımıza aday adaylığı başvuruları kabul edilecektir. Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi aday adaylığı için dosyalarını ve gerekli evrakları hazırlayan arkadaşlarımız ilçe başkanlığımıza müracaatlarını yapabileceklerdir. Aday adaylığı başvurusu için gerekli evraklarla ilgili bilgiler İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Semerci’den alabilirler. Aday adayı olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Seçim sürecini en iyi şekilde değerlendireceğimizden hiçbir partilimizin şüphesi olmasın” dedi. 

 


Bu haber toplam 1889 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.