KAYMAKAM VE BAŞKANDAN ORGAN BAĞIŞI

KAYMAKAM VE BAŞKANDAN ORGAN BAĞIŞI

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sağlık İçin On Bin Adım” etkinliği, bu yıl Osmaneli ilçesinde düzenlendi. 3 Ekim 2018 Çarşamba...

A+A-

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sağlık İçin On Bin Adım” etkinliği, bu yıl Osmaneli ilçesinde düzenlendi. 3 Ekim 2018 Çarşamba günü Saat 11.00’de Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Güliz Özyaşar, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımları ile Sakarya kenarında başlayan Sağlıklı Yaşam için hergün on bin adım etkinliği, Blediye binası önünde sona erdi. Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan stantları ziyaret eden Kaymakam Yavuz ve Belediye Başkanı Şahin, yetkililerden etkinlik ile ilgili bilgiler aldılar. Organ Bağışı Standını ziyaret eden Kaymakam Naif Yavuz ve Belediye Başkanı Münür Şahin, standta organ bağışında bulundular. 

793147e1-4380-49c1-ae8f-d8e31d8e670d.jpg

Belediye binası önünde kurulan standa Kaymakam Yavuz ve Başkan Şahin birer konuşma yaptılar. Başkan Şahin konuşmasında; “Belediye olarak sağlıklı yaşam konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar ortadadır. Belediyemizin bir numaralı hedefi Osmaneli ilçemizde yaşam kalitesini artırmaktır. Bu anlamda sağlıklı yaşamayı ilçe olarak da göstermiş oluyoruz. Spor ve park alanlarına vermiş olduğumuz önemle de bunu pekiştirmeye çalışıyoruz. Bugün Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezimizin hafriyatının başladığı bir gündür. Bu anlamda da bu yürüyüşün de buna katkısı olduğuna inanıyorum. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi. Kaymakam Naif Yavuz’da yapmış olduğu konuşmada; “Malumunuz Sanayileşmiş toplumların en büyük problemi obezitedir. Obezite ile sağlıklı bir yaşamı geride bırakmış olmalarıdır. Sağlıklı yaşam bir memleketin insanlarının olmazsa olmazıdır. Dünyanın en büyük malına, mülküne, parasına sahip olursanız olun, sağlığınız olmadığı müddetçe bunlar hiçbir şey ifade etmez. Bir memurun, bir kaymakamın insanlara hizmet edebilmesi için, inanlarla iyi ilişkiler kurabilmesi için gerçek manada sağlıklı olması lazım. Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek adına, insanların önce kendilerinin sağlıklı olması, bunun için de hergün On Bin adım yürüyüş yapması lazımdır. Günümüzde insanlar, 400-500 metrelik işlerine veya okullarına bile araçlarıyla, servisleriyle gidiyorlar. Bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla, bu gibi etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

fa8f884b-2393-479e-b021-6ed69c165c1f.jpg

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.