PARA PUL DEĞİL, SADECE DESTEK BEKLİYORUM

PARA PUL DEĞİL, SADECE DESTEK BEKLİYORUM

DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİREN MAKİNEMÜHENDİSİ HEMŞERİMİZ MEHMET AVCI

A+A-

Makine Mühendisi Mehmet Avcı, Vezirhan’da kurmuş olduğu atölyesinde, Savunma sanayinden, inşaat sektöründe iş güvenliğine, mimariden balıkçılık sektörüne kadar birçok alanda kullanılan Çelik Ağ üretimi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Bilecik’in Gölpazarı ilçesinden olan Makine Mühendisi Mehmet Avcı, yıllarca değişik sektörlerde çalıştıktan sonra, memleketine dönerek, Vezirhan Beldesinde kurmuş olduğu atölyesinde Çelik Ağ üretimi yapıyor. Atölyesinde ziyaret ettiğimiz Mehmet Avcı yapmış olduğu işi anlattı. Yıllarca bir çok kamu ve özel sektörün fabrikalarının kuruluşunda bulunan Mehmet Avcı, vatanına milletine daha faydalı işler yapabilmek adına Türkiye’de tek olan Çelik Ağ üretim işine başlamış.Mehmet Avcı yapmış olduğu açıklamada, “Yaklaşık 2,5 yıldır Vezirhan’daki atölyemde Çelik Ağ üretiyorum. Çelik Ağ Dünyada ve Türkiye’de yeni bir ürün. Bu Ağ bir tek Almanya’da ve Türkiye’de üretiliyor. Türkiye’de üretimini ben sağlıyorum. Atölyede görmüş olduğunuz makinelerin hepsini kendi tasarımlarım ile ben yaptım. Burada çelik teller ile halat örüyoruz.Bu halatları yine çelik yüzükler ile bir araya getirerek çelik ağ oluşturuyoruz. Üretmiş olduğumuz bu çelik ağlar, bir metrekareye 64 ton ağırlığa dayanıklı olarak üretiliyor. İnşaat sektöründe güvenlik malzemesi olarak kullanılıyor.

para-pul-degil,-sadece-destek-bekliyorum.jpg

Esas amacım savunma sanayi konusunda çalışmalar yapmak. Bu konuda üretmiş olduğum Roket Tutucu Çelik ağ ile her türlü roketli saldırısı karşısında, karakollarımızın, tanklarımızın ve askeri araç ve malzemelerin korunmasıdır. Yine bu çelik ağlar üzerine LED lambalar yerleştirerek, binaların cephelerini dev birer ekran olarak da kullanabilme imkânı sağlıyoruz. Yapmış olduğum çalışmaların patenti tamamen bana aittir.

para-pul-degil,-sadece-destek-bekliyorum-(3).jpg

ÇELİK AĞLARIN SAVUNMA SANAYİSİNDE KULLANILMASI, ASKERLERİMİZİN CAN GÜVENLİĞİNİ ARTIRACAKTIR

Benim yapmış olduğum Çelik Ağ sistemi bir tek Almanya’da yapılabilmektedir. Üretmiş olduğum Çelik sistemi ile her türlü roketli saldırılardan korunmak mümkün oluyor. Ben bu işi daha da geliştirmek istiyorum. İşi geliştirdiğimde daha çok insanımıza istihdam sağlayacaktır. Ben hiç kimseden maddi bir şey beklemiyorum. Devletimin bana destek vermesini istiyorum. Üretmiş olduğum Çelik Ağların özellikle savunma sanayisinde kullanılması, askerlerimizin can güvenliğini artıracaktır. Ben bu yaştan sonra vatanıma milletime daha faydalı işler yapmak ve faydalı olmanın derdindeyim. Fakat Türkiye’mizde halen bürokratik engelleri aşamıyorum. Benim çalışmalarımdan Sayın Valimizin ve Jandarma Tugay Komutanımızın bilgileri vardır. Fakat ben daha üst kademelerinde bu bilgilerden haberdar olmasını istiyorum. Bana İsrail’den de yapmış olduğum çalışmaları beraber yapalım diye gelenler oldu. Fakat ben kabul etmedim. İddia ediyorum, ne İsrail, Ne Amerika ne de bir başka ülke, Almanya hariç hiçbir ülke benim yapmış olduğum Çelik Ağ sistemini üretemiyor. Destek olunması halinde bu konuda Türkiye’ bir numara olabilir.

para-pul-degil,-sadece-destek-bekliyorum-(2).jpg

ÇELİK AĞLAR İLE KARAYOLLARIMIZI 150 YIL DAYANIKLI HALE GETİREBİLİRİZ

Yine en son yapmış olduğum bir çalışmam var. Karayollarımızda meydana gelen çökmeleri önleyecek bir çalışma. Asfaltın altına döşeyeceğimiz çelik ağlar ile karayollarımızı 150 yıl dayanıklı hale getirebiliriz. Ben kendi yapmış olduğum makineler ile üretim yapıyorum. Destek olunması halinde bu üretimleri daha artırabilirim. Daha çok hemşerimize iş imkânı sağlayabilirim. Hatta vereceğimiz makineler ile bayanlar evlerinde oturdukları yerden çalışarak para kazanma imkânına kavuşabilirler” dedi. 

para-pul-degil,-sadece-destek-bekliyorum-(4).jpg
Özellikle Savunma Sanayisinde kullanılması halinde birçok can kaybını önleyecek olan Çelik Ağ konusunda,  Milli Savunma Bakanlığı Komisyonunda olan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün kendisine yardımcı olabileceğini söyleyen Makine Mühendisi Mehmet Avcı, “ Yaşar Beyi Atölyeme davet ediyorum. Buyursun gelsin kendisine de daha detaylı bir şekilde bilgi vereyim. Tanklarımızın, askeri araçlarımızın roketli saldırılardan korunması için hep birlikte vatanımıza hizmet edelim” dedi.  

Bu haber toplam 5103 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum