ÖZÇANAK VE YURDAKUL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ÖZÇANAK VE YURDAKUL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

 Osmaneli ilçesinde yıllardır inşaat müteahhitliği yapan Erol Özçanak 18 Eylül Pazar günü yapılan düğün ile kızı Arzu'yu evlendirdi.Gazetemiz...

A+A-

 

Osmaneli ilçesinde yıllardır inşaat müteahhitliği yapan Erol Özçanak 18 Eylül Pazar günü yapılan düğün ile kızı Arzu'yu evlendirdi.

Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal ve Yazı işleri müdürümüz Mehmet Erdem'in de bulunduğu, Osmaneli Belediyesi Sakarya Düğün salonunda yapılan düğüne çok kalabalık davetli katıldı. Kızı Arzu'yu Oğuz Yurdakul ile evlendiren ilçemiz iş adamlarından Erol Özçanak, "Ben daha önce de oğlumu evlendirerek kayınbaba olmuştum. Fakat kız evladını evlendirmek bambaşka bir duygu imiş. Hüzün ile sevinç arasında gelgitler yaşıyor insan. Yıllardır gözünün içine baktığınız kızınızın evinizden gitmesinin hüznünü yaşarken, diğer yandan da bir erkek evladına daha sahip olmanın sevincini yaşıyorsunuz. Allah her ana babaya böyle mutlu günleri ve kayınbaba, kayınvalide olmayı nasip etsin" dedi.

Osmaneli Haber Gazetesi olarak, Özçanak ve Yurdakul ailelerine hayırlı olsun diyor, genç çifte de ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Bu haber toplam 2602 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.