OSMANLI PARTİSİ GN BŞK. YARDIMCISI H. EMRAH TURAN, “İKTİDAR VE MUHALEFET BU MİLLETİN VEBALİNİ ÖDEYEMEZ”

OSMANLI PARTİSİ GN BŞK. YARDIMCISI H. EMRAH TURAN, “İKTİDAR VE MUHALEFET BU MİLLETİN VEBALİNİ ÖDEYEMEZ”

Türkiye’nin 91. Partisi olarak 31 Ağustos 2016 tarihinde kuruluşunu tamamlayan Osmanlı Partisi’nde kurucular kurulu üyeleri arasında bulunan Osmanelili...

A+A-

Türkiye’nin 91. Partisi olarak 31 Ağustos 2016 tarihinde kuruluşunu tamamlayan Osmanlı Partisi’nde kurucular kurulu üyeleri arasında bulunan Osmanelili H. Emrah Turan’da yer aldı.

Genel Başkanlığını İbrahim Ünye’nin yaptığı Osmanlı Partisinin kurucular listesinde yer alan H. Emrah Turan, yapılan ilk toplantıda Çevre ve Doğal Yaşam politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Geçtiğimiz Çarşamba günü gazetemizi ziyaret eden Osmanlı Partisi Genel Başkan Yardımcısı H. Emrah Turan, “Osmanlı Partisinin kuruluş çalışmalarını 31 Ağustos 2016 tarihinde tamamlamış bulunuyoruz. Kurucular Kurulu olarak ilk toplantımızı Genel Başkanımız İbrahim Ünye beyin başkanlığında yaptık. Ben de Osmanlı Partisinde Çevre ve Doğal Yaşam Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. Partimiz en kısa sürede tüm Türkiye’de olacağı gibi, Bilecik ilimizde ve ilçelerimizde de teşkilatlarını kurarak çalışmalarına başlayacaktır. Türkiye’deki siyaseti ve siyaset anlayışını değiştirmek istiyoruz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, her şeyi kurumsal bir yapıya oturtacağız. Önümüzdeki günlerde parti yöneticileri olarak bir kampa girerek eğitimlerimiz tamamlayarak projelerimizi açıklayacağız. Ülkemizin en ücra köşesine kadar ulaşacağız. Her kapıyı çalıp, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Müslüman Türk Milletinin bağrından çıkmış olan partimiz bu necip millete hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmak için hiçbir plan ve program üretmeyen iktidar ve muhalefet bu milletin vebalini ödeyemez. Bizi parçalara ayırmak isteyenler görecekler ki ecdadımızın ayak bastığı tüm toprakları Türk-İslam birliği adı altında yeniden şaha kaldıracağız” dedi.

Osmanlı partisi Genel Başkan Yardımcısı H. Emrah Turan kurulan partinim Türk-İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Ecdadımızın şanlı geçmişiyle gurur duyan, ecdadından aldığı ruhla geleceğe umutla bakan, Türkiye’nin yeniden Cihan Şümul bir Devlet olacağına inanan her Türk evladını partimizde siyaset yapmaya davet ediyorum” dedi.

Gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’de Osmanlı Partisi Genel Başkan Yardımcısı H. Emrah Turan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Partiniz vatana millete hayırlı olsun. Ayrıca Osmaneli ilçemizden bir kişinin Genel İdare Kurulunda bulunması ve Genel Başkan Yardımcısı olması ayrıca sevindirici bir olaydır. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah kolaylıklar versin” dedi. 

Bu haber toplam 2636 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.