OSMANELİ'YE 5 TESİS DAHA

OSMANELİ'YE 5 TESİS DAHA

Osmaneli  5 adet spor tesisine daha sahip oluyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür şahin, spor toto teşkilat başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir...

A+A-

Osmaneli  5 adet spor tesisine daha sahip oluyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür şahin, spor toto teşkilat başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelerek yapılacak olan tesisler için sözleşme imzaladı. Münür Şahin yaptığı açıklamada, "Spor toto başkanlığı ile osmaneli belediyesine 5 adet spor tesisi kazandırıyoruz, hayırlı olsun.
Spor toto teşkilat başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile spor tesisleri için sözleşme imzaladık. Yapmakta olduğumuz 3 halı saha,1 basketbol sahası,1 tenis kortu için başkanımızla sözleşmeyi imzaladık.
Osmaneli ye spor tesisleri kazandırmak için projelerimize kaynak ve destek arayışında değerli milletvekilimiz Halil Eldemir'in organizasyonunda spor toto teşkilat başkanı ile sözleşmeyi imzaladık.Şubat 2017 ayına kadar hizmete girecek yatırımlarımızla osmaneli 5 adet spor tesisi kazanmış olacak.
Spora ve gençlere yatırımlarımız devam edecek.1308 Osmaneli Belediyespor ile 16 branşa gösterdiğimiz faaliyetlerle örnek bir çalışma içersindeyiz.Spor camiasında büyük destek gören spor alanındaki çalışmalarımıza de stekleri için milletvekilimiz Halil Eldemir'e,il başkanımız Fikret Karabıyık'a,ilçe başkanımız Yalçın Karaca'ya,il genel meclisi üyemiz Hakan Özkan'a ve belediye meclisi üyelerimize ve Osmaneli Belediyesi yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Spor toto teşkilat başkanımızMehmet Muharrem Kasapoğlu 'na destekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.


Bu haber toplam 2137 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum