AVCI HER ZAMAN ÖLDÜRMEZ

AVCI HER ZAMAN ÖLDÜRMEZ

Yardımlaşma ve sosyal projeleri ile de bilinen  Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü, bireysel ve kulüp olarak duyarlılıklarına ile öne çıkmaya devam...

A+A-

Yardımlaşma ve sosyal projeleri ile de bilinen  Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü, bireysel ve kulüp olarak duyarlılıklarına ile öne çıkmaya devam ediyor. Merkez Avcılar Kulübü üyesi İbrahim Yenice, Sakarya kıyısında bulduğu yavru köpeği süt ve bisküvi alarak köpeğe yardım etti. Herkesi sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet eden Yenice "Bizler avcı olarak sadece öldürmüyor yaşatıyoruz." dedi. Yenice bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini özellikle yaklaşan kış aylarında havaların soğumasıyla sokak hayvanlarının yardıma daha da çok ihtiyaçları olduğunu, onlara herkesin bu soğuk günlerde yardım ellerini uzatmaları gerektiğini ve  bunun bir  insanlık görevi olduğunu belirtti.
Osmaneli Merkez Avcılar Kulubü Başkanı Mustafa Öktem ise, "Son zamanlarda avcılar için çıkan acımasızca eleştiriler avcıları üzmektedir. Birçok yardımlaşma ve sosyal sorumluluk projesine ilk önce koşan onlar ve bunu zevkle yapıyorlar. Osmaneli merkez avcılar kulübü toplumsal birçok görevi zevkle üstlenerek yerine getiriyor. Üyelerimizden İbrahim Yenice ise kışın soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte bir sosyal sorumluluğa daha imza atmış oldu. Sokak hayvanlarını ölüme terk etmemek adına bütün insanları duyarlı olmaya davet etti. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele verirsek daha güzel bir dünya kuracağımızı ve gerek devlet büyüklerimiz gerekse halkımızı bu konuda duyarsız kalmayacağına eminiz" dedi.

avci-her-zaman-oldurmez--(1).jpg

 

Bu haber toplam 2470 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.