OSMANELİ’NİN GÜZELLİKLERİ DÜNYAYI GEZİYORUM TV PROGRAMINDA

OSMANELİ’NİN GÜZELLİKLERİ DÜNYAYI GEZİYORUM TV PROGRAMINDA

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen “Dünyayı Geziyorum”  programı Osmaneli’de çekildi.Dünyayı Geziyorum bu hafta Osmaneli’nin güzelliklerini keşfetmeye ve izleyicilere tanıtmaya devam ediyor.

A+A-

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen “Dünyayı Geziyorum”  programı Osmaneli’de çekildi.
Dünyayı Geziyorum bu hafta Osmaneli’nin güzelliklerini keşfetmeye ve izleyicilere tanıtmaya devam ediyor.
Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan "Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum" programı Türkiye’nin görülmeye değer bölgelerinden izleyici karşısına çıkıyor. 

Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta köklü tarihi ve benzersiz doğasıyla Osmaneli'’deki serüvenini sürdürüyor. Özlem Tunca ilk olarak Osmaneli’in sembolü Osmaneli Konaklarını ziyaret etti. Osmaneli Belediye Başkanından Osmaneli'nin tarihini dinleyen Özlem Tunca, özellikle Rüstem Paşa Camii’nin eşsiz mimarisi karşısında hayranlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra İçmeler Tesislerini, Parkları ve Yamaç Paraşüt alanını ziyaret etti. Aya Yorgi Kilisesi, Yıldırım Beyazıt Camii’ni görüntüleyen Özlem Tunca, bölgenin tarihini izleyicileri için anlattı.
Dünyayı Geziyorum ekibi Osmaneli'nin harika doğası, yaylaları, tarım alanlarını, tarihi köprülerini ve varlıklarını ziyaret ederek izleyicilere tanıtacak. Yemyeşil doğası, Sakarya Nehri, Göksu, Karasu, Göynük Suyu, İpek Yolları, Roma Ordu Yolu, Sufi Yolu karşısında kendinden geçen Dünyayı Geziyorum ekibi bölgedeki günlük yaşamı yerinde inceledi
Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç “Mutfağım Şahane” programı içinde ilçede Osmaneli ve Osmanlı Mutfağı çekimlerini Osmaneli konaklarında yapan. Çekimleri yapan ekibine Sevcan Alkuş Osmaneli Belediyesi Turizm Sorumlusu Süleyman Çakar ve eşi Ezgi Çakar, Belediye Meclis Üyesi Özden Karip, Belediye Otellerinin resepsiyon sorumlusu İlayda Özkök yardımcı oldu.
Belediye Başkanı Münür Şahin ilçede program çekimleri yapan Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç, minik oğlu Yakupcan 'a teşekkür etti. Başkan Şahin; “Osmaneli turizmde marka kent olma yolunda ilerlerken değerli programcıların ilgisi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

dunyayi-geziyorum-tv-programinda-3.jpg


Bu haber toplam 3173 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.