OSMANELİ’NİN FAHRİ HEMŞEHRİSİ OLDU

OSMANELİ’NİN FAHRİ HEMŞEHRİSİ OLDU

Osmaneli ilçesinde görev yaptığı süre içerisinde bütün kesimlerce sevilen ve takdir edilen, Osmaneli Eski Kaymakamı Naif Yavuz’a Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından “Fahri Hemşehrilik Beratı” verildi.

A+A-

Osmaneli ilçesinde görev yaptığı süre içerisinde bütün kesimlerce sevilen ve takdir edilen, Osmaneli Eski Kaymakamı Naif Yavuz’a Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından “Fahri Hemşehrilik Beratı” verildi. Atandığı Gürsu Kaymakamlığında kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Münür Şahin;  “Osmaneli Kaymakamlığı döneminde ilçemizde uyum içinde çalıştığımız ve birçok değerli hizmeti ve yatırımı ilçemizde gerçekleştirmemizde büyük katkısı olan, Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz’u makamında ziyaret ettik.”Fahri Hemşehrilik Beratını”Değerli Kaymakamımıza sunduk. Başkanımız değerli kardeşim, kıymetli Kaymakamımız Naif Yavuz’a tüm meclis üyelerimizin oybirliği ile karar verdiği “Fahri Hemşehrilik Beratını”takdim etmekten gurur duyuyorum” dedi.
Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz yaptığı konuşmada;
“Eski görev yerim Osmaneli Belediye Meclisinde oy birliği ile alınan kararla şahsıma uygun görülen “Fahri Hemşehrilik Beratı”ı Osmaneli Belediye Başkanı kıymetli dostum Münir Şahin tarafından takdim edildi. 

Meslek hayatım boyunca almış olduğum en özel ve anlamlı belgelerden biri olan Hemşehrilik Berat’ını bana uygun gören Osmaneli Belediye Başkanımız Münir Şahin başta olmak üzere tüm Belediye Meclis Üyelerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Osmaneli’nin Fahri hemşehrisi olmak benim için onurdur. Osmanelili hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum” dedi. 
 


Bu haber toplam 1618 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.