“TARIM ÜRETİMİ BİR BEKA MESELESİDİR”

“TARIM ÜRETİMİ BİR BEKA MESELESİDİR”

YRP Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, Tarımda reform yapılması, üretimin daha da yaygınlaştırılması, bunun için de arazi toplulaştırılması ve Orman vasfını yitirmiş arazilerin tarıma açılmasını söyledi.

A+A-

YRP Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, Tarımda reform yapılması, üretimin daha da yaygınlaştırılması, bunun için de arazi toplulaştırılması ve Orman vasfını yitirmiş arazilerin tarıma açılmasını söyledi. YRP İlçe Başkanı Uğurlu gazetemize yaptığı yazılı açıklamada; 

Yeniden Refah Partisi Osmaneli ilçe teşkilatı olarak bu zamana kadar çiftçilerimizi yerinde ve sahada birçok kez ziyaret etmiştik. Bundan sonrada onları ziyaret etmeye devam edeceğiz. Osmaneli ve ülkemiz için, özellikle gıda konusunda Osmaneli’nin de geleceğini düşünmek zorundayız. Gelecekte gıdada sıkıntı yaşamamak adına Orman arazilerinin tarıma açılması için bir komisyon, bir araştırma ekibi, muhtarlar, ziraat mühendisleri ile önemli bir ekip kurularak doğaya zarar verilmeyecek şekilde tarıma açılması ve tarım arazilerinin genişletilmesi gerekmektedir. Bunları yaparsak hem geleceğimiz kurtulur, hem de insanlarımızı tarıma teşvik etmiş oluruz. Eğer tarıma, çiftçiliğe, köylümüze önem vermezsek sahip olduğumuz teknolojimiz, paramız, silahlarımız; Allah muhafaza bir kriz anında insanlarımızın karnını doyuramaya yetmeyecektir. Dolayısıyla tarım üretimi bir beka meselesidir. Milletin derdiyle dertlenen, önce milletim diyen bir anlayışın temsilcileri olarak teşkikatımızla beraber durmadan çalışmaktayız. Biz de aynı Erbakan Hocamız gibi işbaşına geldiğimizde hazırlamış olduğumuz borçsuz, zamsız, vergisiz 150 milyar dolarlık kaynak paketimizden elde ettiğimizi vatandaşlarımıza aktaracağız. Bu Millî Görüş sözüdür. Evet, son olarak tekrar etmekte fayda görüyorum. Gelecekte gıdada sıkıntı yaşanmaması için orman arazilerinin tarıma açılması konusunu Sayın yetkililerimizin, idarecilerimizin bu konuyu görüşmelerini araştırmalarını umarım neticeye ulaşmalarını canı gönülden istiyoruz” dedi.   
 


Bu haber toplam 1907 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.