OSMANELİLİLERE HİZMET DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

OSMANELİLİLERE HİZMET DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Osmanelililere Hizmet Derneğinden Milli ve Manevi değerlerimize yakışır bir etkinlik daha. Osmanelililere Hizmet Derneği, 25 Kasım 2016 Cuma günü (Bugün)...

A+A-

Osmanelililere Hizmet Derneğinden Milli ve Manevi değerlerimize yakışır bir etkinlik daha. Osmanelililere Hizmet Derneği, 25 Kasım 2016 Cuma günü (Bugün) akşamı saat 19.45’de Osmaneli Belediyesi Sakarya Salonunda tiyatro etkinliğinde bulunacak. 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenecek olan tiyatro oyununun konusu, Milli Mücadele yıllarını ve 15 Temmuz gecesini anlatıyor. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Dernek Başkanı Cafer Seyyar, “Ülkemiz 15 Temmuz gecesinde büyük bir badire atlatmıştır. Dün nasıl ki Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında vatanı için yedi düvelin karşısında duran Türk Milleti, 15 Temmuz gecesinde de Devletin içine sızmış olan hainlere karşı dimdik durarak, ülkemizi büyük bir badireden kurtarmıştır. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında, Güneydoğu’da ve 15 Temmuz gecesinde vermiş olduğumuz Şehitlerimizin hatırasına böyle bir gece yapmayı uygun gördük. Milletimizin birlik ve bütünlüğü için gözlerini kırpmadan Şahadet Şerbetini içmeye koşan vatan evlatlarını unutmadık unutmayacağız. Onların aziz hatıraları her daim kalplerimizde yaşayacaktır. Ruhları Şad, Mekânları Cennet olsun” dedi.

Vatandaşlarımız, Osmanelililere Hizmet Derneğince düzenlenmiş olan gecenin Biletlerini Cam Dünyasından, Yayla Marketten ve Berber Ender’den temin edebilirler. 


Bu haber toplam 1985 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.