1308 VOLEYBOL TAKIMI HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI

1308 VOLEYBOL TAKIMI HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI

1308 Osmaneli Belediyespor voleybol takımı antrenmanlarına tüm hızı ve gayreti ile devam ediyor. Osmaneli  kapalı spor salonun da alt yapı ve yıldız...

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor voleybol takımı antrenmanlarına tüm hızı ve gayreti ile devam ediyor. Osmaneli  kapalı spor salonun da alt yapı ve yıldız kızlar, genç kızlar olmak üzere 3 kategori de mücadele etmek için gece gündüz çalışıyor. Hedeflerinin 3 kategori de de şampiyon olmak istediklerini söyleyen voleybol takımı antrenörü Okay İnam “Bu hafta hazırlık maçlarına başladıklarını ve tüm oyuncuların eksiklerini görmek için ilk hazırlık maçımızı Orhangazi Belediyespor ile bir hazırlık  maçı yaptık. Oyuncularımızın hepsi ne şans verdik ve takımımız daha sonra  yapacağımız hazırlık maçları ile daha iyi olup inşallah sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.  1308 Osmaneli Belediyespor voleybol takımı ,Orhangazi Belediyespor voleybol takımı karşısında ilk seti 25-22 kaybetti, ikinci seti 25-27 kazanırken , üçüncü seti 21-25 kaybetti, dördüncü seti ise 26-24 kaybet den takım maçı da  maçı 3/ 1 kaybetti.   
1308 Osmaneli Belediyespor voleybol takımı yöneticisi Lütfi Cansız da gazetemize verdiği demeç de takımımız alt yapı ve yıldız ve genç kızlar olmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Hocalarımız ile tüm çabalarını takım için seferber ediyor. Hedef bu sene 3 de 3 yapmak bizlerin yanında olan tüm taraftarlarımıza ve başta Osmaneli Belediye Başkanımın Münür Şahin bey olmak üzere kulüp başkanım Hayati Kaba  ve yönetici arkadaşlara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim.” dedi. 


Bu haber toplam 2283 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum