OSMANELİ'DE 121 NİKAH KIYILDI

OSMANELİ'DE 121 NİKAH KIYILDI

Osmaneli Belediyesi nikah memurluğunun bildirdiğine göre,2016 yılı içerisinde belediye olarak 121 çiftin nikahı kıyıldı.Osmaneli Belediyesi dünya evine...

A+A-

Osmaneli Belediyesi nikah memurluğunun bildirdiğine göre,2016 yılı içerisinde belediye olarak 121 çiftin nikahı kıyıldı.

Osmaneli Belediyesi dünya evine giren gençlerin mutluluklarına ortak oluyor. Nikah kıyacak ve düğün yapacak olan gençlere her türlü yardımı yaptıklarını  belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin " Aile toplumun temelidir. bu temel atılırken gençlerimize her türlü desteği veriyoruz. Osmaneli'de gençlerimizin daha güzel bir ortamda dünya evine girmelerini sağlamak amacıyla 2 adet düğün salonu yaptık. Gençlerin nikahlarının daha nezih bir ortamda kıyılması için Necla Hanım Konağını tahsis ediyoruz. Yine gençlerimizin mutlu günlerinde onları yalnız bırakmamak adına ve onların mutluluklarına ortak olmak adına düğünlerine bizzat katılıyorum. Toplumun birlik ve beraberliğin temini sağlam aile yapılarından geçmektedir. Gençlerimizin hayırlı ve mutlu yuvalar kurmaları için bundan sonrada belediye olarak çalışmalarımız devam edecektir. Belediye olarak nikahlarını kıydığımız ve bundan sonra kıyacağımız bütün gençlerimize hayırlı ve mutlu evlilikler diliyorum." dedi. 


Bu haber toplam 2854 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.