OSMANELİ TOKİ İNŞAATI GECE DE DEVAM EDEBİLECEK

OSMANELİ TOKİ İNŞAATI GECE DE DEVAM EDEBİLECEK

Bilecik İl Mahalli Çevre Kurulu ToplandıOSMANELİ TOKİ İNŞAATI GECE DE DEVAM EDEBİLECEK

A+A-

Bilecik İl Mahalli Çevre Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci başkanlığında gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıya kurul üyelerinin yanı sıra ilimizde bulunan Belediyelerin temsilcileri de katıldı.

Yapılan toplantıda dört farklı gündem maddesi görüşüldü. Osmaneli ilçesinde TOKİ idaresince yürütülen “Osmaneli İlçesi 100 Adet Konut 11 Adet İşyeri İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” projesi kapsamında akşam ve gece saatlerinde çalışılabilmesi; 2017–2018 kış sezonunda ilimizdeki tüm katı yakıtlı kalorifer sistemlerinde ilk ateşlemenin hangi saatler arasında yapılacağı ve alınacak önlemler; konser, gösteri, miting, tören, festival, düğün ve benzeri gibi açık hava faaliyetlerinin yapılabileceği alanlar ile eğlence amacıyla patlayıcı, maytap, havai fişek ve benzeri patlayıcı maddelerin kullanılabileceği alanların belirlenmesi ve ilimizde izinsiz olarak döküldüğü tespit edilen sahipsiz atıkların yönetiminin ne şekilde sağlanacağı hususlarında kararlar alındı.

Osmaneli’de TOKİ idaresince yürütülen ‘Osmaneli İlçesi 100 adet konut ve 11 adet işyeri inşaatları altyapı ve çevre düzenlemesi işinde akşam ve gece saatlerinde çalışabilmesi konusunda karar alındı. Alınan kararda, “Söz konusu projenin aciliyeti ve kamu yararı göz önüne alınarak, akşam 19.00 – 23.00 ve gece 23.00 – 07.00 saatleri arasında çevresel gürültü seviyesi sınırlarının aşılmaması şartıyla çalışma yapılabilmesine, Yine Osmaneli ilçesinde, Konser, gösteri, miting, tören, festival, düğün ve benzeri gibi açık hava faaliyetlerinin yapılacağı alanlar belirlendi. Buna göre, İlçe Stadyumu, Kapalı Pazar alanı, Okullar Bahçeleri, Halk Eğitim Merkezi Bahçesi, Sakarya Nehri Kenarı Yeşil Alan ve İnönü Mahallesi Gar yanı alanında düğün, konser, tören ve festivaller yapılabilecek.

Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.