OSMANELİ ÖRNEK İLÇE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

OSMANELİ ÖRNEK İLÇE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Eskişehir Alpu ilçesi kaymakamı Ömer Özbay ve beraberindeki heyet Osmaneli ilçesini ziyaret ettiler. Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, Alpu Tarım İlçe Müdürü...

A+A-

Eskişehir Alpu ilçesi kaymakamı Ömer Özbay ve beraberindeki heyet Osmaneli ilçesini ziyaret ettiler. Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, Alpu Tarım İlçe Müdürü Cemal Sönmez Baş, Tarım İlçe Müdürlüğü veteriner hekimi Sevgi Gözde Demiray ve Alpu’da kasaplık yapan esnaflardan oluşan bir gurup, Osmaneli Belediyesine ait İlçe Mezbahasını incelemek üzere ilçeye geldiler.

osmaneli-ornek-ilce-(3).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret eden Kaymakam Özbay, “İlçemizde hayvancılık gelişmekte. Kasap esnafımız hayvanları kestirmek için Eskişehir’e gitmek zorunda kalıyorlar. Kaymakamlık olarak KOSGEB aracılığıyla ilçemize mezbaha kurmak amacındayız. Osmaneli Belediyesine ait mezbahayı incelemek üzere Başkanımızın misafiri olduk” dedi. Belediye Başkanı Münür Şahin ve Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, heyet ile birlikte Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

OSMANELİ ÖRNEK İLÇE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Osmaneli Kaymakamı Çakıcı da Alpu Kaymakamına hoş geldiniz diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı olarak ilçeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Alpu Kaymakamı Özbay, Osmaneli Kaymakamı Çakıcı ve Osmaneli Belediye Başkanı heyet ile birlikte Osmaneli Belediye mezbahasında incelemelerde bulundu. Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Abdullah Tetik, mezbaha hakkında Kaymakam ve Tarım ilçe müdürüne teknik konularda açıklamalar yaptı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in misafirlerine verdiği öğle yemeğinden sonra, Alpu Kaymakamı ve beraberindekiler ilçeden ayrıldılar.

OSMANELİ ÖRNEK İLÇE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Bu haber toplam 2171 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.