OSMANELİ STANDINI İNCELEDİ

OSMANELİ STANDINI İNCELEDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)' nın açılışını gerçekleştirdi.Beylikdüzü'ndeki...

A+A-

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)' nın açılışını gerçekleştirdi.
Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarın açılış törenine Bakan Ersoy'un yanı sıra, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.
Açılışa Katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Bilecik ve Osmaneli Belediyesi stantlarını gezdi. Yöresel ürünlerin ve Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Şifalı sularının tanıtıldığı Osmaneli Belediyesi Bölümünde ziyaretçilerle görüştü.

,-002.jpg
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bilecik valisi Bilal Şentürk, Sakarya valisi Ahmet Hamdi Nayır, TURSAB Başkanı, Belediye Başkanları, Acenteler standımızı ziyaret etti. Oldukça ilgi gören Osmaneli Belediyesi standı özellikle yöresel ürünleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekti.
Nisan 2019 ayından itibaren Osmaneli turizmde ziyaretçi akınına uğrayacak. Acentelerle yapılan görüşmeler bunu ortaya koyuyor. Osmaneli sahip olduğu tarihi ve kültürel varlıklarının yanı sıra Osmanlı Mutfağı ile gastronomi turizminde, eğitim, spor ve eko turizm konularında da ayrıcalıklı ve tercih edilen konuma geliyor.

 

Bu haber toplam 1420 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.