İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER OSMANELİ SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER OSMANELİ SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Aşener 31 Mart seçimlerinin startını Söğüt’te verdikten sonra Osmaneli ilçe seçim bürosunun açılışına da katıldı. İyi...

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Aşener 31 Mart seçimlerinin startını Söğüt’te verdikten sonra Osmaneli ilçe seçim bürosunun açılışına da katıldı. 
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Osmaneli’de Saat 17.30’da ilçe başkan Cemil Özkahya, Belediye Başkan adayı Bekir Torun, İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur, partililer ve vatandaşlar tarafından seçim bürosunun önünde karşılandı. Esnaf gezisi yapması planlanan Akşener’in programı son anda değiştirilerek, seçim bürosu açılışı yapıldı. Kalabalık vatandaş ve partili gurubu tarafından karşılanan Genel Başkan Akşener, “Hayırlı olsun, bereketli olsun. Bilecik’te Semih başkanı, Osmaneli’de de Bekir Başkanı sizlere emanet ediyorum. Başkan adaylarımıza desteklerinizi bekliyorum” dedi. 

97e524bb-74dd-4985-a05e-a207d9020894.jpg
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programına CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Osmaneli İlçe Başkanı Naim Cantemur ve bazı CHP’liler de katıldılar. Emeklilikte Yaşa Takılan bazı vatandaşlar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den mecliste erken emeklilikle ilgili çalışma yapmalarını istediler.  

a149a1d5-c878-42a0-b88b-a7d816e2c67f.jpg

 

Bu haber toplam 2782 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.